KotiKotitalouden niksitÄlä heitä pois vanhentunutta ihovoidetta: 5 tapaa käyttää sitä kotona ja keittiössä

Älä heitä pois vanhentunutta ihovoidetta: 5 tapaa käyttää sitä kotona ja keittiössä

Kosmeettisilla tuotteilla, kuten monilla muillakin tuotteilla, on rajoitettu säilyvyysaika. Sen voimassaolon päätyttyä useimmat ihmiset heittävät ne pois epäröimättä pitäen niitä käyttökelvottomina. Tämä ei kuitenkaan aina ole perusteltua. 

 

 

Jotkut kosmeettiset tuotteet, myös vanhentuneet, voivat löytää uusia käyttötarkoituksia arjessa ja auttaa ratkaisemaan erilaisia ​​arjen ongelmia. Tässä julkaisussa tarjoamme sinulle 5 käyttöikää, joiden avulla voit antaa vanhentuneelle kermalle toisen elämän ja käyttää sitä nahkatuotteiden hoitoon, pintojen puhdistamiseen ja mekanismeiden voitelemiseen.

 

Ensinnäkin vanhentunut kerma auttaa palauttamaan nahkakenkien, takkien ja muiden asusteiden alkuperäisen kiillon. Levitä pieni määrä tuotetta tuotteeseen ja hiero sitä varovasti pehmeällä liinalla välttäen hankaavia hiukkasia koostumuksessa.

 

Toiseksi, jos laukun tai vaatteiden vetoketju alkaa juuttua , pisara vanhentunutta kermaa vanutyynyllä helpottaa hampaiden puhdistamista ja voitelemista, mikä varmistaa liukusäätimen sujuvan liukumisen.

 

Kolmanneksi, vanhentunut voide on todellinen pelastus hanskoillesi . Levitä sitä karhealle iholle kuten käyttäisit tavallista käsivoidetta, ja käsineistäsi tulee jälleen pehmeät ja miellyttävät koskettaa.

 

Neljänneksi, unohda vinkuvat oven saranat, jos käytät tätä yleistuotetta voiteluaineena. Kerma ei jätä jälkiä eikä valu pois kuin öljy.

 

Viidenneksi, lisää kimaltelevaa kiiltoa metallipintoihin , kuten ovenkahvoihin, saranoihin ja lukoihin kiillottamalla ne pehmeällä liinalla ja pisaralla vanhentunutta kiillotusainetta.

 

Kuten näette, vanhentunut ihovoide ei missään tapauksessa ole syy tuhlaukseen. Pienellä kekseliäisyydellä voit löytää sille arvokasta käyttöä arjessa ja ratkaista useita arjen ongelmia. Älä kiirehdi heittämään pois vanhentuneita tuotteita – ehkä ne löytävät kodissasi mielenkiintoisen toisen elämän.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten