KotiKotitalouden niksitÄlä heitä vanhoja verhoja pois: 8 tehokasta tapaa käyttää niitä kotona ja...

Älä heitä vanhoja verhoja pois: 8 tehokasta tapaa käyttää niitä kotona ja keittiössä

Vanhoja verhoja, jotka eivät enää mahdu sisustukseen tai ovat menettäneet alkuperäisen ulkonäkönsä, ei tarvitse heittää pois. Niiden avulla voit luoda monia tyylikkäitä ja hyödyllisiä asioita kotiisi pienellä mielikuvituksella ja vähällä vaivalla. 

 

 

Tämä lähestymistapa ei ainoastaan ​​säästä rahaa, vaan on myös erinomainen tapa toteuttaa luovia tavoitteitasi. Tässä artikkelissa tarkastellaan 8 mielenkiintoista ideaa, jotka auttavat antamaan tarpeettomille verhoille toisen elämän.

 

Kokeile ensin ommella tilkkuverhot keittiöön . Tekemällä kuvioita monivärisistä romuista jokainen neulan liike kutoo kankaaseen uusia sävyjä ja luo todella ainutlaatuisen sisustuksen.

 

Toiseksi, voit ommella esiliinan keittiöön vanhoista verhoista . Se ei vain suojaa vaatteitasi roiskeilta ja tahroilta ruoanlaiton aikana, vaan myös lisää kirkkaita aksentteja keittiösi sisustukseen.

 

Kolmanneksi täytä olohuone kodin mukavuudella ja lämmöllä ompelemalla pehmeät koristetyynyt entisten verhojen kankaasta. Sopusoinnussa sisustuksen kanssa niistä tulee haluttu lomapaikka sinulle ja läheisillesi.

 

Neljänneksi vanha valaisin kimaltelee uusilla väreillä, jos puet sen varjostimen ylelliseen brokaatti- tai silkkikankaaseen vanhoista verhoista. Pehmeä valo leviää sulavasti ja upottaa huoneen ylellisyyteen.

 

Viidenneksi, tunne luovuuden ilo luomalla lapsillesi vanhojen verhojen palasista omin käsin pehmoleluja . Nämä ainutlaatuiset muhkeat ystävät muistuttavat sinua ponnisteluistasi ja rakkaudestasi tulevina vuosina.

 

Kuudenneksi voit tehdä muodikkaita laukkuja tai kytkimiä paksusta verhokankaasta . Lisää niihin alkuperäiset varusteet ja tarvikkeet, niin saat ainutlaatuisen tuotteen.

 

Seitsemänneksi voit kutoa mattoja tai juoksuja kotiisi vanhoista verhoista . Tällaiset käsintehdyt tuotteet lisäävät sisustukseen ainutlaatuista charmia ja yksilöllisyyttä.

 

Kahdeksanneksi kirkkaat verhot voivat olla erinomainen materiaali pöytäliinojen ja lautasliinojen ompelemiseen . Ne tuovat väriä kattaukseen ja luovat juhlavan tunnelman.

 

Kuten näette, vanhat tarpeettomat verhot ovat erinomainen materiaali erilaisten luovien ideoiden toteuttamiseen. Pienellä mielikuvituksella voit luoda tyylikkäitä ja hyödyllisiä sisustusesineitä, leluja tai koriste-elementtejä, jotka täyttävät kotisi mukavuudella ja persoonallisuudella. Kokeile itse!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten