KotiKotitalouden niksitÄlä heitä purkkien kansia pois: 6 tapaa käyttää niitä kotona ja maalla

Älä heitä purkkien kansia pois: 6 tapaa käyttää niitä kotona ja maalla

Puhutaan tavallisten tinakansien käytännön käytöstä, joista tulee usein turhaa jätettä tölkkien tai pullojen avaamisen jälkeen. 

 

 

Nykyaikaiset elämäntavat ja halu ympäristöystävällisyyteen pakottavat meidät etsimään tapoja käyttää näitä tavaroita uudelleen. Tässä artikkelissa tarkastellaan mielenkiintoisia ideoita kansien kierrättämiseen, jotka eivät vain auta sinua välttämään tarpeetonta saastumista, vaan tuovat myös todellista hyötyä jokapäiväisessä elämässäsi.

 

Ensinnäkin kansia voidaan käyttää lintujen karkottimina puutarha-alueilla. Köyteen kiinnitettynä ja sänkyjen viereen sijoitettuna ne soivat tuulessa ja pelottelevat höyhenenisiä vieraita.

 

Toiseksi seitsemästä kierrekorkista voit tehdä alkuperäisen jalustan kuumille astioille yhdistämällä ne toisiinsa kukkamaisella lämpöpistoolilla.

 

Kolmanneksi , peitteet ovat erinomainen materiaali kylttien luomiseen puutarhapenkkiin. Riittää, kun kirjoitat kasvin nimen sisäpuolelle tussilla ja kiinnität sushitikkuun.

 

Neljänneksi lasipurkkien kansien avoimista metallipuoliskoista voidaan luoda verkkoja, jotka pitävät kukkia kimppuasetelmassa.

 

Viidenneksi kansia voidaan käyttää ruokapurkkien osittaiseen sulkemiseen, kun täydellistä sulkemista ei vaadita. On kuitenkin tärkeää, että niitä ei käytetä uudelleen purkitukseen botulismin riskin vuoksi.

 

Kuudenneksi olisi väärin rajoittaa kansien käyttö vain edellä mainittuihin menetelmiin. Mielikuvitus ehdottaa monia muita hyödyllisiä ideoita, esimerkiksi kynttilänjalkojen tai neulatyynyjen luomista.

 

On syytä huomata, että kotitalousjätteen kierrätys on kuuma aihe nykymaailmassa. Käyttämällä rationaalisesti tavallisia esineitä, kuten kansia, säästämme paitsi luonnonvaroja, myös rahaa luomalla hyödyllisiä asioita omin käsin. Ole luova äläkä kiirehdi heittämään roskiin tavaroita, joita voidaan käyttää hyödyllisesti uudelleen!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten