KotiMielenkiintoinenÄlä heitä pois jäänyttä wc-saippuaa: 6 hyödyllistä käyttöä kotiisi ja arkeen

Älä heitä pois jäänyttä wc-saippuaa: 6 hyödyllistä käyttöä kotiisi ja arkeen

Monet meistä usein heittävät roskiin jääneen saippuan, tietämättä kuinka paljon hyödyllisiä asioita voimme tehdä sillä. Sen sijaan, että heität ne roskakoriin, miksi et tekisi niistä jotain käytännöllistä ja toimivaa? 

 

 

Tässä artikkelissa tarkastellaan kuutta luovaa tapaa käyttää saippuajätteitä säästääksesi rahaa ja ollaksesi luovia. Nämä life hacks todistaa, että saippuan jäännökset voivat olla uskomattoman hyödyllisiä.

 

Ensinnäkin raastettu saippua yhdistettynä vauvaöljyyn muuttuu ylelliseksi vaahtokylvyksi . Riittää, kun laitat tuloksena olevan seos juoksevan vesivirran alle, ja kylpyhuone täytetään tuoksuvilla kuplilla.

 

Toiseksi jäljellä oleva saippua auttaa eristämään ikkunat talveksi . Erikoisteipin sijasta voit käyttää saippuaveteen kasteltuja ja ikkunanpuitteihin liimattuja paperiliuskoja. Keväällä ne on helppo poistaa yksinkertaisesti kostuttamalla ne vedellä.

 

Kolmanneksi saippuakuplat ovat loistavaa viihdettä sekä lapsille että aikuisille. Niiden valmistamiseksi sinun tulee jauhaa saippua, kaada lasillinen kuumaa vettä ja lisätä glyseriiniä ja sokeria. Sekoita huolellisesti ja kaada liuos sopivaan astiaan. Lisäaineosien ansiosta kuplat ovat vahvempia ja kestävämpiä.

 

Neljänneksi kertyneestä saippuajäännöksestä voidaan valmistaa uusia saippuapaloja . Tätä varten laita ylijäämät mikroaaltouunikuppiin, lisää vesi ja kuumenna puoli tuntia. Sitten sinun tulee sekoittaa sula massa, lisätä vähän vettä ja kuumentaa se uudelleen nestemäiseen tilaan. Halutessasi voit lisätä aromaattisia öljyjä. Saatu liuos kaadetaan silikonimuotteihin, jäähdytetään ja laitetaan pakastimeen yön yli. Aamulla uusi saippua on käyttövalmis.

 

Viidenneksi, saippualiuos voi olla erinomainen liima ikkunoiden koristeluun lomaa varten. Riittää, kun kastelet saippuaa, vedät sen paperileikkausten yli ja liimaa ne lasiin painamalla kevyesti sienellä. Loman jälkeen koristeet on helppo poistaa lämpimällä vedellä.

 

Kuudenneksi, nestesaippuaa on helppo valmistaa saippuajäännöksistä . Tätä varten sinun on jauhattava jäännökset, laitettava ne annostelijalla varustettuun astiaan, lisättävä kuumaa vettä ja lisättävä lusikallinen glyseriiniä. Ravista pulloa minuutin välein liukenemisen nopeuttamiseksi. Viimeistely on muutama tippa eteeristä öljyä tuoksua varten.

 

Kuten näette, saippuan jäännökset eivät ole vain turhia jäämiä, vaan todellinen aarre kotitaloudelle, jolla on monia tapoja käyttää niitä. Käytä mielikuvitustasi ja luovuuttasi, niin kotisi täyttyy hyödyllisillä ja ympäristöystävällisillä tuotteilla, jotka on valmistettu aiemmin tarpeettomiksi pidetyistä roskista!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten