KotiMielenkiintoinenÄlä heitä vanhoja lautasia pois: 5 tapaa käyttää niitä kotona ja keittiössä

Älä heitä vanhoja lautasia pois: 5 tapaa käyttää niitä kotona ja keittiössä

Ajan myötä jokaiseen kotiin kerääntyy vanhoja, naarmuuntuneita lautasia ja mukeja, jotka eivät näytä enää käyttökelvottomalta. Tällaisten astioiden hävittäminen on kuitenkin liian aikaista! Siinä on monia hyödyllisiä toimintoja, jotka usein unohtuvat.

 

 

Ensinnäkin voit käyttää vanhoja astioita kukkaruukkuihin . Tee lautasen pohjaan tyhjennysreiät, täytä se kerroksella paisutettua savia ja istuta suosikkikasvit. Saat alkuperäiset kukkaruukut!

 

Toiseksi, jos levy on vaurioitunut jossain sivulla ja on ehjä alaosasta, se voi toimia pienen kynttilän jalustana . Muissa tapauksissa halkeamat ja reiät on poistettava.

 

Kolmanneksi vanhat syvät lautaset sopivat erinomaisesti ruokapöydän lasinaluseiksi . Näyttää mukavalta ja turvallisemmalta kuin kuuman pannun laittaminen suoraan pöytäliinalle.

 

Neljänneksi ne voivat koristella polkuja puutarhassa tai kasvimaassa . Voit tehdä tämän kaivamalla ne osittain maahan polun varrella piilottamalla halkeilevat palaset maan alle.  

 

Viidenneksi, voit käyttää yksittäisiä astioiden fragmentteja mosaiikkityöhön tai teksturoituna elementtinä sisustuksessa – esimerkiksi merikivien sijasta. Vaihtoehtoja on monia!

 

Älä siis kiirehdi vanhoista astioista eroon. Anna sille toinen elämä hyödyksesi!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten