KotiPuutarhuriÄlä heitä pois vanhoja tyynyjä: muista 6 hyödyllistä tapaa käyttää niitä kotona...

Älä heitä pois vanhoja tyynyjä: muista 6 hyödyllistä tapaa käyttää niitä kotona ja maalla

Jokaiseen kotiin kertyy aika ajoin vanhoja tyynyjä, jotka ovat menettäneet pehmeytensä ja kimmoisuutensa. Sen sijaan, että he heittäisivät ne pois, kokeneet kotiäidit löytävät niille uusia käyttötarkoituksia ja tekevät tarpeettomista tavaroista hyödyllisiä kodin tarvikkeita. Vanhat tyynyt voivat olla erinomaista materiaalia moneen tarkoitukseen, olipa kyseessä sitten viihtyisä lemmikkisänky tai pehmustettujen tuolien istuinten tekeminen.

 

 

Luova lähestymistapa ja pieni mielikuvitus antavat sinun antaa toisen elämän näille tarpeettomina oleville asioille.

 

Ensinnäkin yksi vanhojen tyynyjen yleisimmistä käyttötavoista on lemmikkien vuodevaatteiden luominen. Voit tehdä tämän päivittämällä tyynyliinan tai käyttämällä sen täytettä luodaksesi täysipainoisen makuupaikan, jota lemmikkisi varmasti arvostaa.

 

Toiseksi vanhat tyynyt voivat olla erinomainen ratkaisu pehmeiden istuinten luomiseen tuoleille. Tätä varten sinun on leikattava tyyny kahtia, poistettava noin puolet täytteestä ja päärtettävä varovasti avoimet reunat. Näin saat mukavan ja ergonomisen istuintyynyn.

 

Kolmanneksi , älä unohda käyttää vanhoja tyynyjä eristemateriaalina. Niistä voi olla hyötyä putkien eristämiseen kylmänä vuodenaikana, vedon estämiseen ullakolla tai lisäeristyksen lisäämiseen kylpyhuoneeseen.

 

Neljänneksi vanhojen tyynyjen täyte voi olla erinomainen pakkaus helposti särkyville esineille postitse lähetettäessä. Pehmeä materiaali suojaa luotettavasti vaurioilta ja pitää arvoesineet turvassa.

 

Viidenneksi , vanhasta tyynystä voi tulla korvaamaton apulainen, kun teet erilaisia ​​tehtäviä puutarhassa tai kotona. Käyttämällä sitä polvisuojana voit suojata polviasi lialta ja kivulta kyykkyn aikana.

 

Kuudenneksi , kun olet vapauttanut tyynyn täytteestä, sen päällistä voidaan käyttää rievuna erilaisiin kodin tarpeisiin, kuten ikkunoiden puhdistukseen tai pesuun.

 

Siten vanhoista tyynyistä voi löytyä monenlaista käyttöä jokapäiväisessä elämässä, ja niistä tulee hyödyllisiä esineitä sen sijaan, että ne päätyisivät kaatopaikalle. Pienellä luovuudella ja mielikuvituksella voit antaa näille tarpeettomilta näyttäville esineille toisen elämän, jolloin kodistasi tulee kodikkaampi ja mukavampi. Älä kiirehdi heittämään pois vanhoja tyynyjä – ehkä niistä tulee puuttuva elementti, joka tekee elämästäsi käytännöllisemmän ja toimivamman.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten