KotiReseptitViipale päivässä: lääkäri selitti, miksi voita pitäisi syödä

Viipale päivässä: lääkäri selitti, miksi voita pitäisi syödä

Lääkäri Ekaterina Volkova on nimennyt kolme tuotetta, joita monet ihmiset välttelevät, mutta niistä ei pidä koskaan luopua.Keho kiittää sinua varmasti, jos otat ne mukaan ruokalistallesi.Esimerkiksi voi.

Se sisältää tyydyttymättömiä rasvoja, jotka ovat välttämättömiä ihon kimmoisuudesta vastaavien hormonien normaalille tuotannolle, energisoivat ja tukevat solujen toimintaa.

20-30 grammaa öljyä tulisi lisätä puuroon tai keittoon.Tästä on vain hyötyä sinulle.Parasta on ottaa tuote, jonka rasvapitoisuus on 82 %, kirkastettu voi on myös hyvä.

Lääkärin mukaan monet ihmiset kieltäytyvät tattarista, joka sisältää paljon hiilihydraatteja.Jotta sulatat kaiken hyvin, sinun täytyy syödä tattaria kuitupitoisten tuotteiden kanssa.Esimerkiksi kaalisalaatin tai vihreiden kanssa.

Tattari pitäisi ehdottomasti sisällyttää ruokalistaan.Sitä tulisi syödä kuitupitoisten tuotteiden kanssa.

Kuva: KamranAydinov/freepik.com.

On oikean ravitsemuksen kannattajia, jotka kieltäytyvät hedelmistä.Ne sisältävät usein paljon glukoosia.Silti niitä ei pidä kokonaan sulkea pois valikostaan, mutta niitä on parempi käyttää täyden aterian jälkeen.

Aiemmin kardiologi Hrant Shekhyan kertoi meille, mitkä puurot ovat hyödyllisimpiä.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten