KotiKotitalouden niksitKuinka paljon aikaa lapsi voi viettää puhelimessa: vanhemmat varoittivat piilotetuista vaaroista

Kuinka paljon aikaa lapsi voi viettää puhelimessa: vanhemmat varoittivat piilotetuista vaaroista

Uusi sukupolvi kasvaa älylaitteiden kanssa kirjaimellisesti kehdosta lähtien, eivätkä nuoret vanhemmat todellakaan ajattele, minkä ikäisenä heidän lapsensa pitäisi tutustua vempaimeen.

Kaikki eivät vielä ymmärrä, kuinka paljon aikaa lapset voivat viettää puhelimensa parissa päivän aikana ja mitä haittoja älypuhelimien hallitsematon käyttö voi aiheuttaa.

Rospotrebnadzorin asiantuntijat puhuivat älypuhelimien ja tablettien liiallisen käytön seurauksista .

Terveydelle haitallista

1. Ensimmäinen asia, josta asiantuntijat puhuvat, on lapsen vaurioitunut näkö. Älypuhelimien jatkuva käyttö edistää likinäköisyyden kehittymistä. Jatkuvan jännityksen vuoksi esiintyy kuivuutta, mikä uhkaa tulehduksia ja infektioita.

2. Asento- ja käsien patologiat, nyrjähdykset, peukalon jänteiden ongelmat johtuvat sormien yksitoikkoisesta liikkeestä näytöllä.

 

3. On mahdollista, että aivojen signaalien ja käden liikkeiden välillä on koordinaatiohäiriö.

4. Liikalihavuus voi johtua myös lapsen pitkäaikaisesta tabletin käytöstä, koska fyysinen aktiivisuus vähenee merkittävästi.

5. Lapsen ja vanhempien välinen suhde huononee. Koska kommunikointi alle 3-vuotiaiden vanhempien kanssa on vähentynyt, syntyy ongelmia hermoyhteyksien muodostumisessa aivoissa.

6. Syntyy riippuvuutta ja itsehillinnän ongelmia, hysteeria yleistyy, unen laatu huononee ja oppimisvaikeuksia syntyy.

7. Lapset lakkaavat sympatiasta, empatiasta, julmuus ja aggressio kehittyvät, lapset voivat kokea ahdistusta, pelkoa ja epäluuloa.

Ollakseni rehellinen, on syytä huomata, että gadgetit auttavat oppimisessa ja kehittävät tiettyjä taitoja.

Mutta näihin tarkoituksiin viestintävälineitä on käytettävä huolellisesti, jotta tabletti ei muutu hyvästä ystävästä pahimmaksi viholliseksi, asiantuntijat muistuttavat.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten