KotiKotitalouden niksitVerhot ovat vanhentuneita: sulje ikkunasi näin ja tee niistä aitoja sisustuselementtejä

Verhot ovat vanhentuneita: sulje ikkunasi näin ja tee niistä aitoja sisustuselementtejä

Verhoista eroon – viimeisimmät design-trendit ikkunoiden koristeluun

Jos haluat sisustaa ikkunasi viimeisimpien design-trendien mukaisesti, on aika unohtaa verhot – elementti, joka on jo vanhentunut.

Suuret ikkunat olohuoneessa tai makuuhuoneessa auttavat tekemään kodista valoisamman ja tilavamman. Mutta jos ajattelet, että verhojen lisääminen on ainoa tapa säilyttää yksityisyys tai yksinkertaisesti koristella ikkunat, teet suuren virheen. Todellisuudessa monet valitsevat toisenlaisia ratkaisuja, jotka ovat sekä omaperäisempiä että käytännöllisempiä.

Muunna ikkunat design-elementeiksi

Verhojen sijaan voit käyttää yksinkertaisia paneeleja, jotka on valmistettu esimerkiksi bambusta tai selluloosasta. Ne antavat kodille eksoottisen ilmeen ja keräävät vähemmän pölyä kuin verhot.

Lisäksi voit käyttää kasveja, erityisesti suuria, kuten monstera deliciosa, jotka näyttävät upeilta ikkunoiden lähellä.

Valitse kasvit, jotka tarvitsevat valoa, jotta ne eivät stressaannu liikaa.

Kauniin efektin voi luoda myös köynnöskasvi, joka on asetettu korkealle tuelle ikkunan eteen, kuten moni tekee potoksen kanssa. Kasvien lisääminen kotiisi auttaa sinua rentoutumaan ja osittain estämään näkymän ulkopuolisilta. Mitä rehevämpiä ne ovat, sitä paremmin ne toimivat suojana – tarvitaan vain kärsivällisyyttä.

Liimakalvot ja sisäiset kaihtimet

Toinen hyvin suosittu vaihtoehto on liimakalvojen kiinnittäminen ikkunalasiin.

Ne ovat saatavilla erilaisilla kuvioilla, kuten kukilla, eläimillä (kuten kaloilla tai hyönteisillä), ja ne antavat ainutlaatuisen ilmeen, erityisesti suurille ikkunoille. Ne voivat suodattaa valoa, antaen sille erilaisen sävyn, ja ne mahdollistavat sisustuksen yksilöinnin ainutlaatuisella tavalla.

Lopuksi, niille, joilla on lasi-ikkunat, jotka päästävät kesällä kirkasta valoa, on radikaalimpi ratkaisu.

Sisäiset kaihtimet auttavat säätelemään ympäristön kirkkautta paremmin, käyttäen valoa ja ohuita säleitä, joita voi suunnata haluamallaan tavalla.

Kun ne avataan, ne ovat lähes näkymättömiä, koska ne ovat niin ohuita.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten