KotiReseptitVain yksi lusikallinen, ja munakkaasta tulee uskomaton: rehevä ja ilmava, kuten neuvostoliittolaisissa...

Vain yksi lusikallinen, ja munakkaasta tulee uskomaton: rehevä ja ilmava, kuten neuvostoliittolaisissa ruokaloissa

Moni varmasti muistaa tuon täydellisen munakkaan parantoloista ja neuvostoliittolaisista ruokaloista.Uskomattoman rehevän ja ilmavan lautasen toistaminen ei kuitenkaan onnistu edes kokeneilta emänniltä.Kaikki johtuu vääristä ainesosavalinnoista.

Täydellisen muotoisen munakkaan tekemiseen monet kotiäidit käyttävät ruokasoodaa.Tämä ainesosa voi todella auttaa tekemään rehevän lautasen, mutta se ei ole ihanteellinen.

Itse asiassa menneen ajan kokit käyttivät tavallista kivennäisvettä.Kuten kävi ilmi, juuri hiilihapotettu vesi antoi munakkaalle sen rehevyyden ja ilmavuuden.Novate-portaalin asiantuntijat huomauttavat, että kirjaimellisesti yksi ruokalusikallinen soodavettä riittää haluttuun lopputulokseen.

Samaan aikaan on nimetty ainesosa, joka korvaa helposti voin ja margariinin leivonnassa, mikä tekee siitä täydellisen.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Oliko tuo vääristä ainesosavalinnoista todella totta? Voiko ruokasoodalla todella saada aikaan niin rehevän munakkaan kuin kivennäisvesi? Kiinnostavaa!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten