KotiReseptitUhkaa koko perheen myrkytystä: vaarallinen kala, jota saa mistä tahansa kaupasta, on...

Uhkaa koko perheen myrkytystä: vaarallinen kala, jota saa mistä tahansa kaupasta, on nimetty

Punaista kalaa ostaessaan voi helposti törmätä tuotteeseen, joka on säilytetty väärin ja joka uhkaa myrkytyksellä koko perhettä.Keskustelussa portaalin ’Ja nyt kiinnitä huomiota!’ kanssa kuluttajien oikeuksia suojelevan julkisen järjestön ’Possuja vastaan’ johtaja Svetlana Vasilieva kertoi, mihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Ostaessasi sinun on ensinnäkin tarkistettava tarkkaan, miten kalaa säilytetään.Se voi maata miinuslämmössä, mutta ei liikaa.On tärkeää muistaa, että avoimet jääkaapit eivät aina pidä kylmää.

’Parasta on ottaa kala, joka makaa poispäin ja suljetussa jääkaapissa.On myös kiinnitettävä huomiota viimeiseen käyttöpäivään ja tehdasmerkintään.Jos viimeinen käyttöpäivä on kaupan tarrassa, se on luultavasti tehty tarkoituksella, koska kala on jo vanhentunut’, Vasiljeva totesi.

Aikaisemmin tuli ilmi, mitä juustoa ei pitäisi ostaa.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten