KotiPuutarhuriMiten untuvatakki saadaan nopeasti ja tehokkaasti ulos?

Miten untuvatakki saadaan nopeasti ja tehokkaasti ulos?

Untuvatakkisi peseminen ei aina ole helppo nakki. Peitteet haihtuvat hyvin nopeasti, joten pehmeän, pörröisen takin sijaan sinulla on tasainen, lämmin takki. Onneksi on olemassa yksinkertainen ja tehokas tapa välttää tämä ongelma. Loogisesti ajatellen tarvitset pesuaineen, joka ei vahingoita takin untuvaa.

Miten untuvatakki pestään?

Tarvitset edestä täytettävän pesukoneen, jotta voit pestä untuvatakkisi ja samalla estää sen vahingoittumisen. Lisäksi tarvitset kuivausrummun, erikoispesuaineen ja tennispalloja. Siihen, miltä takkisi näyttää pesun jälkeen, vaikuttaa suuresti varsinainen pesukone, erityisesti sellainen, joka on etukuormaava. Pintalataavissa koneissa on nimittäin sekoitin, joka voi liikutella pörröä ja kerätä sitä. Lisää sitten erityisesti pesuun tarkoitettua pesuainetta. Muuten vaarana on, että takin höyhenet kuivuvat ja litistyvät. Muutaman kruunun maksaminen pesuaineesta on parempi kuin uuden takin ostaminen. Tavallisesti untuvatakki pestään jauhemaisella pesuaineella. Pysy pesussa erossa hajustehelmistä ja kankaanpehmentimistä. Sinulla on oltava pesukone edessä, jos haluat pestä untuvatakkisi. Muussa tapauksessa sinun on käytävä lähimmässä pesulassa.

Kuivausrumpu ja tennarit

Pesun jälkeen takki on myös kuivattava kunnolla. Sen jättäminen kuivumaan tai lämmittäminen aiheuttaa valtavan riskin. Siksi on parempi laittaa se kuivausrumpuun ja lisätä siihen kolme tennispalloa. Jos olet huolissasi siitä, että kuivauspalloista irtoaa neonia, voit kääriä ne sukkiin. Pallot auttavat pörröttämään takin höyheniä, joten se voi kuivua ilman, että pörrö kokkareutuu. Pallot hoitavat loput, kun kuivatat matalalla lämmöllä. Jos sinulla ei ole kotona kuivausrumpua, vie takki ja pallot lähimpään pesulaan.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Mielestäni untuvatakin pesussa on tärkeää käyttää oikeanlaista pesuainetta ja varmistaa, että se kastellaan ja kuivataan asianmukaisesti. Kiitos vinkistä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten