KotiKotitalouden niksitTylyruko katoaa nopeasti sivustoltasi: muista nämä 3 rikkakasvien torjuntamenetelmää

Tylyruko katoaa nopeasti sivustoltasi: muista nämä 3 rikkakasvien torjuntamenetelmää

Sosnovsky-syläruoho on yksi vaarallisimmista ja aggressiivisimmista rikkaruohoista, joita puutarhurit ja puutarhurit voivat kohdata. Tämä kasvi ei vain leviä nopeasti ja valloittaa uusia alueita, vaan myös aiheuttaa vakavan uhan ihmisten terveydelle sen mehun sisältämän myrkyllisen aineen vuoksi. 

 

 

Tästä syystä torven torjunta vaatii erityistä huolellisuutta ja tehokkaiden menetelmien käyttöä. Kiinnitä huomiota kolmeen parhaiten todistettuun.
Taistelu Sosnovskin sylväitä vastaan ​​on vaikea prosessi ja vaatii turvatoimien noudattamista.
Käytä integroitua lähestymistapaa, jossa yhdistyvät kemialliset ja mekaaniset menetelmät tämän vaarallisen rikkaruohon tuhoamiseksi.
Älä laiminlyö suojavarusteita ja käsittele kasvin myrkyllistä mehua huolellisesti.
Asianmukaisella kärsivällisyydellä ja sitkeydellä voit päästä kokonaan eroon ruokasta sivustollasi ja suojella itseäsi ja muita.

 

Ensinnäkin tehokkain menetelmä on erityisten rikkakasvien torjunta-aineiden käyttö. Ruiskutus on parasta touko-kesäkuussa, jolloin ruoho on varhaisessa kehitysvaiheessa. Noudata tarkasti valmistajan ohjeita työliuoksen valmistuksessa ja kulutusmäärissä. Ruiskuta varovasti rikkaruohojen lehdet ja juurikaula. 2-3 viikon kuluttua se alkaa kuivua. Älä unohda tarkastaa aluetta säännöllisesti ja käsitellä uusia versoja.

 

Toiseksi tehokas mutta työvoimavaltainen tapa on leikkaa säännöllisesti ruohon maanpäällinen osa. Aloita touko-kesäkuussa ja toista prosessi 3-4 viikon välein kauden loppuun asti leikkaamalla varret mahdollisimman läheltä maata. Tämä tyhjentää vähitellen juurijärjestelmän. 

 

Kolmanneksi , pienissä pensaikkoissa voit turvautua rikkaruohon kaivamiseen terävällä lapiolla. Yritä poistaa kasvit kokonaan poistamalla juuret noin 20 cm:n syvyyteen. Hio latvat, kuivaa ja polta leikkaamalla kukkivat sateenvarret erikseen, jotta siemenet eivät hajoa.

 

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten