KotiMielenkiintoinenTylli on kuin uusi: muista nämä kankaan pesun ja kuivauksen ominaisuudet

Tylli on kuin uusi: muista nämä kankaan pesun ja kuivauksen ominaisuudet

Ikkunoiden koristelulla on tärkeä rooli kodikkaan ja esteettisen tunnelman luomisessa huoneeseen. Ohut tylli, sulavasti taittuva, antaa sisustukseen keveyttä ja ilmavuutta.

 

 

Ajan mittaan jopa hienoin tylli voi kuitenkin menettää houkuttelevuutensa lian ja tahriintumisen vuoksi. Sen koskemattoman kauneuden säilyttämiseksi on tarpeen noudattaa erityisiä sääntöjä tämän herkän kankaan hoidosta ja pesusta.

 

Ensinnäkin tyllin puhdistamiseen tulee käyttää nestemäisiä pesuaineita, ei pesujauheita. Nestemäiset tuotteet poistavat hellävaraisesti lian eivätkä vahingoita kankaan kuituja.

 

Toiseksi automaattinen pesukone on asetettava pehmeimpään pesutilaan, jonka lämpötila on noin 30 celsiusastetta. Tämä riittää poistamaan harmaan plakin ja palauttamaan tyllin alkuperäiseen valkoisuuteen.

 

Kolmanneksi , jos tyllissä on tahroja, ne tulee käsitellä ennen pesukoneeseen laittamista. Jos vakavaa likaa ei ole, kankaan liottaminen saippualiuoksessa enintään 12 tunnin ajan parantaa pesun vaikutusta.

 

Neljänneksi on tärkeää kytkeä linkous pois päältä tai asettaa miniminopeus, jotta vältetään muodonmuutos ja pullistumien muodostuminen ohuelle kankaalle.

 

Viidenneksi , on tarpeen kuivata tylli pystyasennossa, parhaiten ripustamalla se verhotankoon. Sen alle tulee sijoittaa allas, joka kerää valuvan veden ja estää lattiapäällysteen vahingoittumisen.

 

Näitä yksinkertaisia ​​ohjeita noudattamalla voit säilyttää tyllin virheettömän ulkonäön ja pidentää sen käyttöikää. Käsittelemällä tätä herkkää kangasta hellävaraisesti ja noudattamalla oikeaa pesuohjelmaa, se pysyy kevyenä, ilmavana ja koskemattomana!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten