KotiMielenkiintoinenTulee käyttökelpoiseksi kotona ja keittiössä: 7 kotitaloustavaraa, jotka yleensä heitetään pois

Tulee käyttökelpoiseksi kotona ja keittiössä: 7 kotitaloustavaraa, jotka yleensä heitetään pois

Nykyään yhteiskunta miettii jälleen kerran ajan ja rahan säästämisen tärkeyttä.Tätä varten näennäisesti tutuilta tuntuville esineille annetaan uusia rooleja ja toimintoja, joista on hyötyä kotona.Tarkastellaan 7 esinettä, jotka jotkut omistajat heittävät aina pois ajattelematta niiden lisähyödyllisyyttä.

Ensinnäkin, älä heitä pois leipäpakkausten leikkureita – ne ovat käteviä sulkiessasi avattuja kermaviili-, raejuusto- tai juustopakkauksia.Näin ruoka ei pilaannu pidempään ja säästät ziplock-pusseissa.

Toiseksi leipäkääreitä voidaan myös itse käyttää uudelleen – vihannesten säilyttämiseen jääkaapissa hyödykekorttelin sääntöjen mukaisesti.

Kolmanneksi kauniit karkkirasiat olisivat loistavia järjestelijöitä ompelutarvikkeille tai muille pienille tavaroille.

Neljänneksi, tyhjät muovipullot auttavat kätevästi säilyttämään avattuja muropusseja ilman, että ne hajoavat.

Viidenneksi, munakartonkikennot ovat loistavia taimien kasvattamiseen ja tilan säästämiseen.

Kuudenneksi, käyttämällä ylösalaisin käännettyä pulloa , jossa on reikä, voit järjestää sisäkasvien asteittaisen kastelun poissa ollessasi.

Seitsemänneksi, viinitulpista tulee omaperäisiä pidikkeitä valokuville tai käyntikorteille, mikä antaa sisustukselle kohokohdan.

Improvisoituja keinoja käyttämällä voit siis tehdä maanviljelystä halvempaa ja ympäristöystävällisempää.Tärkeintä on olla hieman luova.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten