KotiKotitalouden niksitTilli kasvaa ikkunalaudalla 2 viikossa: kuinka istuttaa herkullisia yrttejä kotona

Tilli kasvaa ikkunalaudalla 2 viikossa: kuinka istuttaa herkullisia yrttejä kotona

Tuoreet vihreät ovat vitamiinien ja ravintoaineiden lähde, joita tarvitaan terveyden ylläpitämiseen kaikkina vuodenaikoina. Talvella sen kustannukset kuitenkin nousevat merkittävästi, mikä voi olla lisätaakka perheen budjetille. 

 

 

Mutta älä ole järkyttynyt! Voit kasvattaa omaa aromaattista tilliäsi kotona vain kahdessa viikossa. Tämä yksinkertainen prosessi vaatii vain vähän vaivaa, ja sen avulla voit nauttia herkullisista ja terveellisistä vihreistä milloin tahansa.
Noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​suosituksia voit vain 14 päivässä nauttia oman satosi aromaattisista yrteistä. Kotitekoinen tilli ei vain koristele ruokiasi, vaan myös rikastuttaa niitä hyödyllisillä vitamiineilla ja mikroelementeillä. Kokeile, niin näet kuinka helppoa tillin kasvattaminen kotona voi olla!

 

Kuusi yksinkertaista vaihetta tillin kasvattamiseen kotona:

 

  • VAIHE 1 : Valmistele suuri ruukku ja aseta pohjalle noin 3 senttimetriä paksu kuivatuskerros.
  • VAIHE 2 : Täytä säiliö yleismaalla ja kostuta se hyvin.
  • VAIHE 3 : Tee pieni syvennys maaperään ja ripottele siihen tillin siemeniä.
  • VAIHE 4 : Ripottele siemenet kerroksella multaa ja peitä ruukku kalvolla tai lasilla, kunnes versoja nousevat esiin.
  • VAIHE 5 : viikon kuluttua, kun nuoret versot ilmestyvät, siirrä ruukku lämpimälle ikkunalaudalle, joka on suojattu vedolta. Jos ikkunalauda ei ole hyvin valaistu, ripusta loistelamppu kasvien yläpuolelle noin puolen metrin korkeuteen.
  • VAIHE 6 : Kostuta maaperä säännöllisesti, jotta se ei kuivu.

 

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten