KotiKotitalouden niksitPidä farkut uusien näköisinä: käytä näitä 6 pesuohjetta

Pidä farkut uusien näköisinä: käytä näitä 6 pesuohjetta

Farkut ovat ikoninen vaatekaappituote, joka on vakiinnuttanut asemansa eri-ikäisten ja erilaisten sosiaalisten ihmisten kaapeissa. Tämä monipuolinen ja käytännöllinen vaate on voittanut monien sydämet kestävyyden ja mukavuuden ansiosta. 

 

 

Kuitenkin, jotta farkut miellyttäisivät sinua moitteettomalla ulkonäöllään pitkään, sinun on noudatettava erityisiä sääntöjä niiden pesussa. Noudattamalla yksinkertaisia ​​suosituksia voit nauttia suosikkifarkuistasi kuukausia tai jopa vuosia säilyttäen alkuperäisen värinsä ja muotonsa.

Noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​farkkujen pesu- ja hoitosuosituksia voit pidentää niiden käyttöikää ja säilyttää niiden alkuperäisen värin ja muodon. Ikoniset farkut ilahduttavat sinua tyylikkäällä ja moitteettomalla ulkoasullaan useiden vuosien ajan!

 

Ensinnäkin tummien farkkujen pesussa on suositeltavaa käyttää värilliseen pyykkiin tarkoitettuja erikoistuotteita, kuten jauheita tai geelejä . Tavallisten pyykinpesuaineiden käyttö voi aiheuttaa farkkujen ei-toivottua haalistumista niiden sisältämien valkaisuaineiden vuoksi.

 

Toiseksi, ennen kuin peset uusia farkkuja ensimmäistä kertaa, sinun on liotettava ne kevyesti suolatussa vedessä . Tämä ikivanha temppu auttaa kiinnittämään väripigmentit kankaan kuituihin estäen niiden huuhtoutumisen pois tulevaisuudessa.

 

Kolmanneksi farkut tulee kääntää nurinpäin ennen pesukoneeseen laittamista . Tämä yksinkertainen vaihe auttaa suojaamaan materiaalia ennenaikaiselta haalistumista. Denim-esineet on myös suositeltavaa kuivata sisältä ulospäin suojaten niitä suoralta auringonvalolta.

 

Neljänneksi, pesuohjelman päätyttyä farkut tulee poistaa välittömästi koneen rummusta . Tämä auttaa välttämään ei-toivottujen ryppyjen ja taitteiden muodostumista kankaaseen, mikä voi ajan mittaan johtaa näiden alueiden haalistumiseen.

 

Viidenneksi paras tapa kuivata denimet on käyttää luonnollista menetelmää ripustamalla ne ulkona tai hyvin ilmastoidussa tilassa . Kuivausrumpu voi vaikuttaa negatiivisesti kankaan joustavuuteen ja aiheuttaa sen ennenaikaista kulumista.

 

Kuudenneksi, älä pese farkkujasi liian usein . Niiden eliniän pidentämiseksi on suositeltavaa noudattaa aikataulua, jossa farkut pestään 10 käyttökerran jälkeen. Toistuva pesu ei pidennä näiden vaatteiden käyttöikää, vaan päinvastoin nopeuttaa niiden kulumista.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten