KotiMielenkiintoinenTapettitahrat poistuvat nopeasti: muista nämä 4 menetelmää saatavilla olevilla tuotteilla

Tapettitahrat poistuvat nopeasti: muista nämä 4 menetelmää saatavilla olevilla tuotteilla

Täydellinen puhtaus talossa on jokaisen kotiäidin unelma. Ajan myötä hyvin säilyneimmätkin tapetit voivat kuitenkin huonontua eri alkuperää olevien tahrojen vuoksi. Olipa kyse ruoanlaitosta, maalaamisesta tai lemmikkien kepposista, nämä rumat tahrat pilaavat huoneen yleisilmeen. 

 

Noudata näitä suosituksia – ja taustakuvasi loistaa koskemattoman puhtaana! Pääasia on olla kärsivällinen ja varovainen.
Ja laadukas hoito ei vain pidennä viimeistelyn käyttöikää, vaan myös ylläpitää järjestyksen ja mukavuuden ilmapiiriä talossa!

 

 

Samanaikaisesti on 4 yksinkertaista ja tehokasta tapaa palauttaa taustakuvasi alkuperäiseen ulkonäköön. 

 

Ensinnäkin, poista tuoreet tahrat käyttämällä tavallista  pyyhekumia  – se toimii hyvin rasvaisille sormenjäljille.

 

Toiseksi, vanhoille tahroille valmista  bensiinin ja hammasjauheen tahnaseos , levitä se ongelma-alueelle ja anna kuivua kokonaan ja poista sitten jäännökset.

 

Kolmanneksi   melamiinisieni  auttaa poistamaan tussit ja kynän jäljet, mutta varo vahingoittamasta pintaa.

 

Neljänneksi pala  tunkkautunutta ruisleipää, joka on painettu rasvaista tahraa vasten, imee sen kuin sieni. Toista toimenpide tarvittaessa.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten