KotiKaikki tuotteetSohvapöydälle mahtuu vain yhdeksän esinettä, loput ovat kaaosta

Sohvapöydälle mahtuu vain yhdeksän esinettä, loput ovat kaaosta

Sohvapöytä on usein täynnä erilaisia esineitä, mikä tekee siitä välttämättömän kumppanin, kun rentoudumme. Huolimatta valheellisesta helppoudesta, jolla lisävarusteet järjestetään, on aina parempi tutkia ja päättää, mikä on sopivin esteettisestä ja käytännöllisestä näkökulmasta, joten ”koristelu” on hyvä temppu pitää se järjestyksessä.

1. Sekoita silmiinpistäviä materiaaleja

Kaksiteräinen miekka saadaan aikaan yhdistelemällä muotoja, materiaaleja ja värejä. Jotta nurkassa ei syntyisi pölyä ja vaurioita, sääntönä on, että esineitä on enintään 5 tai 6 ja että niitä vaihdetaan aika ajoin toisiin. Tiukka siivous tehdään joka päivä.

2. Tänne sijoitamme rakkaimmat valokuvakirjamme

Niiden niteiden järjestäminen, joita rakastamme selailla mutta joita emme voi koskaan avata, on esteettinen mutta myös hyödyllinen ratkaisu. Ne ovat painavia ja tyypillisen muotoisia: Niiden aiheuttama kaaos on valtava haaste. Niiden pitäminen käsillä on kutsu lukea ja samalla helppo tapa sisustaa.

3. Kukat: yksi väri ja yksi laji

Kaunis tuorekukkakimppu näyttää aina hyvältä, myös sohvapöydällä. Parempi on sommitelma, joka ei ole liian korkea, jotta näkymä ylhäältäpäin korostuisi. Matala, leveä maljakko on ihanteellinen tähän tilanteeseen.

4. Sitä paitsi hedelmiä, miksipä ei?

Eikö ole enempää inspiraatioita terveelliseen elämään? Kaukosäätimen asettaminen kauniin omenamaljakon viereen olisi hyvä idea. Varmasti paljon tehokkaampi kuin sipsipaketti sisustuksen kannalta.

5. Sukkulentit: hyödyllinen vaihtoehto

Vähän vihreää ”mustan peukalon” välttämiseksi? Sukkulentit ovat ihanteellisia, kun ne sijoitetaan oikeaan astiaan, kuten tyylikkääseen keraamiseen maljakkoon. Niiden etuna on, että ne eivät menetä lehtiä ja niitä kastellaan jatkuvasti, mikä vähentää vesivuotojen ja puhdistamisen riskiä.

6. Miksi valita suurempia esineitä?

Erittäin suuri käpy tai suuri kukkaruukku Erilaisten mittojensa vuoksi saatat törmätä mielenkiintoisiin tarvikkeisiin, joita on vaikea sijoittaa. Sohvapöytä kelpaa yhteen paikkaan: koska se on matala, se pitää vaarat poissa näkyvistä ja antaa asioiden näkyä huomaamattomasti. Asiat on helpompi pitää järjestyksessä, jos ne ovat suuria, sillä kaksi tai kolme riittää.

7. Tarjotin sopii erinomaisesti verhoiluun.

Käytä pöydällä olevan kangaspöydän sijasta tarjotinta, joka on tarpeeksi suuri pysyäkseen vakaana ja tarpeeksi suuri, jotta siihen mahtuu kaikki, mistä pidämme eniten. Leikitellään myös väreillä, kontrasteilla tai sävy sävyyn.

8. Jalustat ja lautaset potpurille ja pienille esineille

Pienten esineiden sarjakerääjiä? Kuivattujen ja maustettujen kukkien ystäviä? Varustetaan itsemme roiskeläpillä, koristeellisilla lautasilla ja kupeilla, joita voi säilyttää. Lupauksella: säännöllinen valikoima tavaroita, jotka voit säilyttää ja heittää pois katumatta.

9. Vaikka minimaalinen, mielekäs: Lasi voittaa aina

Mitä tekisi skandinaavi, järjestyksen mestari? Luultavasti näin: muutama esine, yksinkertaisesti järjestettynä, ja yksi kukka lasimaljakossa tai -pullossa. Kristalli sopii aina yhteen monenlaisten materiaalien ja tekstuurien kanssa.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten