KotiReseptitLisää tämä salainen ainesosa marinoinnin yhteydessä: kurkkuista tulee niin ruokahalua herättäviä, että...

Lisää tämä salainen ainesosa marinoinnin yhteydessä: kurkkuista tulee niin ruokahalua herättäviä, että et voi ottaa korviasi pois

Ruokabloggaaja Olesya Voronova yksinomaan portaalille ’Ja nyt kiinnitä huomiota!’ kertoi, miten kurkkuja suolakurkkua oikein suolataan.Tämän menetelmän ansiosta kurkut ovat ruokahalua herättäviä, rapeita ja tuoksuvia.

’Ensimmäinen asia on valita oikeat kurkut.On parempi ottaa pieniä, tiheitä ja ilman pilkkuja.Käytän mieluummin lajikkeita, joissa on ohut kuori, koska ne läpäisevät suolan ja mausteet paremmin’, Voronova sanoi.

Seuraavaksi sinun täytyy valmistaa suolavesi.Tarvitset kaksi ruokalusikallista suolaa, yhden ruokalusikallisen sokeria ja yhden ruokalusikallisen etikkaa litraa vettä kohti.Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kiehauta.Anna sitten suolaveden jäähtyä.

Tänä aikana sinun on valmisteltava purkin sisältö.Voronova neuvoo lisäämään mustaherukan lehtiä.Tämä on salainen ainesosa, joka tekee marinoinnista uskomattoman maukasta.

’Kun suolavesi on jäähtynyt, voit aloittaa kurkkujen marinoinnin.Suosittelen viipaloimaan kurkut ympyröiksi, jotta ne imevät suolavettä nopeammin.Sitten kurkut kannattaa laittaa varovasti lasipurkkiin, lisätä kuivattua tilliä, valkosipulia, pippuria ja mustaherukan lehtiä maun tuomiseksi’, asiantuntija sanoo.

Tämän jälkeen purkki täytetään jäähtyneellä suolavedellä niin, että kurkut peittyvät kokonaan.Sulje purkki kannella ja jätä se muutamaksi päiväksi viileään paikkaan.Mitä pidempään kurkut sinnittelevät, sitä kirkkaampi ja täyteläisempi niiden maku on.Sen jälkeen purkit voi laittaa säilytyspaikkaan.

Aiemmin paljastettiin salainen ainesosa, joka tekee leikkeleistä mehukkaita ja uskomattoman maukkaita.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten