KotiReseptitSinun on pakko syödä, vaikket haluaisikaan: lääkäri antoi korvaamattomia neuvoja uudenvuodenaaton krapulasta...

Sinun on pakko syödä, vaikket haluaisikaan: lääkäri antoi korvaamattomia neuvoja uudenvuodenaaton krapulasta selviytymiseen

Huumeriippuvuuslääkäri Nikolai Lukjanov kertoi, miten selvitä uudenvuoden krapulasta 1. tammikuuta.

Asiantuntijan mukaan sinun on joka tapauksessa syötävä, vaikka sinulla ei olisi ruokahalua.Mutta ennen pääsääntö: juo runsaasti nestettä.Tämä voi olla emäksistä kivennäisvettä tai makeaa teetä.

Jos tunnet pahoinvointia ja oksennat aamulla, kannattaa juoda vähän, pieninä kulauksina.

Vaarallisin halu on krapulan halu.

Kuva: pxfuel.com.

’Jopa pieni määrä ruokaa voi lievittää tilaa, poistaa epämukavuutta vatsassa.On parempi suosia kevyttä ja rasvatonta ruokaa’, Lukyanov selittää.

Toinen tärkeä sääntö on nukkua pidempään.Uni on yksi parhaista krapulalääkkeistä.Kun elimistö palauttaa vesi-elektrolyyttitasapainon, lyhyet päiväunet auttavat lievittämään jäljellä olevia häiritseviä oireita.

Ja mitä sinun ei missään nimessä pidä tehdä, on juoda alkoholia kahtena päivänä peräkkäin.Kannattaa myös varoa läheisiä, jotka haluavat juoda taas.Jos krapulaan halutaan, se voi viitata alkoholiriippuvuuteen.

Aiemmin tv-juontaja Leonid Jakubovitš antoi kolme tärkeintä vinkkiä, miten päästä eroon uudenvuoden krapulasta.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Itse asiassa uskon vahvasti, että ruoan syöminen saattaa auttaa krapulan lievittämisessä. Kiitos asiantuntijan vinkkien, olen valmis kokeilemaan kevyttä ja rasvatonta ruokaa seuraavan kerran kun krapula iskee!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten