KotiReseptitLaadukkaan juuston tärkein merkki on nimetty: se on jotain, josta harva tiesi

Laadukkaan juuston tärkein merkki on nimetty: se on jotain, josta harva tiesi

Rospotrebnadzor on kertonut, miten luonnonjuusto valitaan oikein.Asiantuntijat neuvovat tutkimaan tuotteen huolellisesti.Juuston pitäisi olla leikkauksessa tasainen kuvio ja homogeeninen rakenne.Älä ota löysää tai halkeillutta juustoa.Kuoren on oltava ohut eikä se saa olla vahingoittunut.

On myös tärkeää tutkia huolellisesti koostumusta.Maukkaan ja laadukkaan juuston kiloa kohti käytetään jopa 11 litraa maitoa, joten etiketissä on oltava merkintä korkeimman ja ensimmäisen luokan lehmän raakamaidosta.

Lisäksi hyvän juuston koostumukseen on yleensä merkitty raakakerma ja vain luonnolliset väriaineet beetakaroteeni ja annattouute.Luonnonjuusto ei mene suoraan tiskiin, toisin kuin juustotuotteet, vaan sen on kypsyttävä vähintään 30 päivää.

Hyvä juusto ei voi olla halpaa.Jos hintalappu on liian houkutteleva, Rospotrebnadzorin verkkosivujen mukaan on todennäköistä, että juuston sijasta myydään juustotuotetta.

Aiemmin Roskachestvo kertoi, miten väärennetyn kaviaarin tunnistaa.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Laadukkaan juuston valinta on erittäin tärkeä asia, ja on hienoa kuulla asiantuntijoiden vinkkejä sen tunnistamiseen. On totta, että hyvä juusto ei voi olla halpaa, ja halpatuotteet eivät usein vastaa laatuvaatimuksia. Kiitos hyödyllisistä neuvoista!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten