KotiMielenkiintoinenRaasta se, liuota se veteen ja kaada se pesukoneen rumpuun. Vaatteista tulee...

Raasta se, liuota se veteen ja kaada se pesukoneen rumpuun. Vaatteista tulee pehmeitä kuin kuohkeat.

Yksinkertaiset kotikonstit voivat helpottaa elämääsi huomattavasti. On käynyt ilmi, että isoäitimme antoivat meille pyykinpesuun jotain sellaista, jota harva muistaa nykyään. Tee se itse, ja tulet ilahtumaan tuloksista. Tuote on halpa ja luotettava.

Kalisaippualla on monia käyttötarkoituksia. Se sisältää runsaasti kaliumia ja muita luonnollisia ainesosia, joista on hyötyä jopa allergiaan taipuvaiselle iholle. Sitä käytetään useimmiten ihomme pesuun, mutta sitä voidaan lisätä myös pyykkiin. Miksi ja mitä tuloksia voit saavuttaa? Annamme sinulle vinkin.

Miten pestä pesukoneessa kaliumsaippualla? Se ei ole monimutkaista
Kaikki eivät tiedä, että kaliumsaippua on loistava pesuaine. Se puhdistaa ihoa, poistaa likaa, sillä on antibakteerisia ja sienilääkkeellisiä ominaisuuksia ja se ehkäisee infektioita. Raasta sitä isolla raastimella, liuota se kuumaan veteen ja kaada se rumpuun. Näin saat tuotteen, joka toimii hypoallergeenisena pesuaineena.

Sopii allergikoille ja herkkien lastenvaatteiden pesuun. Se ei ainoastaan puhdista, vaan myös pehmentää vaatteita. Muista vain, että kaikki saippuat eivät sovellu pesukoneeseen. On suositeltavaa käyttää eläinrasvasaippuaa tai vegaanisaippuaa, jossa rasva on korvattu rypsiöljyllä. Sivulla. 5 kg pyykkiä on noin 50-100 ml nestettä. liuennutta saippuaa.

Miten pestä luonnollisesti? Myös muut menetelmät toimivat
Kaliumsaippuan lisäksi voit käyttää muita luonnollisia menetelmiä vaatteiden pesuun. Mitä tarvitset?

Ruokasoodaa – Kaada pieni määrä pesukoneeseen. Se hoitaa kankaiden tahrat ja jopa suojaa vaatteiden väriä, jolloin ruma värimuutos poistuu.
Etikka – Voit korvata sillä pesuaineen, mutta älä huolehdi hajun katoamisesta. Voit käyttää etikkaa valkaisuun ja itsepäisten tahrojen poistamiseen sekä pehmentämään kankaita, jotta ne olisivat pörröisiä. Lisäksi etikka poistaa rummusta kalkkia ja saostumia.
Aiheeseen liittyviä artikkeleita:
Tätä saippuaa käyttivät isoäitimme Tšekkoslovakiassa. Se maksaa pennejä ja tekee ihmeitä.

Yleensä juomme sitä, tällä kertaa lisäämme vettä ja liotamme lakanat. Silmäsi hehkuvat valkoisina.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Kaliumsaippua vaikuttaa todella mielenkiintoiselta vaihtoehdolta pesuaineeksi! Kiitos vinkistä, täytyy ehdottomasti kokeilla tätä kotikonstia seuraavalla pyykkikerralla.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten