KotiMielenkiintoinenMitä varten on pesukoneen kolmas lokero? Harva tietää, mitä siihen laitetaan.

Mitä varten on pesukoneen kolmas lokero? Harva tietää, mitä siihen laitetaan.

Me kaikki pesemme pyykkiä, mutta käy ilmi, että monet meistä laittavat pesuaineen väärään lokeroon. Suurin ongelma on kolmas. Mihin sitä käytetään? Vastaukseen.

Pyykinpesukone on laite, joka helpottaa päivittäistä työtämme, mutta monet meistä eivät silti osaa laittaa pesuaineita lokeroihin oikein. Suurin mysteeri on kolmas lokero. Kerromme, mihin se on tarkoitettu ja mitä pesuaineita sinne laitetaan.

Mitä varten pesukoneesi kolmas lokero on? Moni ei tiedä

Yleisimpiä pesuaineita ovat jauhe ja pyykinpehmitin (nestemäinen pesuaine). Ja vaikka kapselit ovatkin hyvin suosittuja, monet ihmiset käyttävät edelleen mieluummin jauhetta. Muista, että pesukone ei pese kaikkia pesuaineita kerralla, vaan ottaa ne asetetun ohjelman mukaan, joten on erittäin tärkeää laittaa jauhe oikeaan lokeroon.

On käynyt ilmi, että monilla ihmisillä ei ole aavistustakaan siitä, mitä varten laatikon eri lokerot ovat. Tässä me tulemme kuvaan mukaan. No, kukka osoittaa pesuainelokeron. Symboli I edustaa esipesuaineita ja symboli II pääpesuaineita.

Pyykinpesukoneesta tulee epämiellyttävä haju? Muista puhdistaa pyykinpesukoneesi laatikko säännöllisesti.

Joskus pesukoneestasi alkaa lähteä paha haju. Miten sen kanssa toimitaan? Muista puhdistaa pesukoneen laatikko säännöllisesti. Se joutuu kosketuksiin puhdistusnesteiden kanssa, ja niiden jäämät laskeutuvat seinille. Yhdessä kosteuden kanssa ne voivat alkaa homehtua ja levittää epämiellyttävää hajua. Hyvä keino tähän on keittiön astianpesukoneen temppu. Laita se lokeroihin, kaada päälle etikkaa ja odota muutama minuutti. Tämän ajan kuluttua pyyhi lokeroiden seinät huolellisesti ja kuivaa astia.

Jos haju ei ole poistunut, kannattaa huolehtia pesukoneen rummusta, johon voi myös kertyä likaa ja kosteutta. Tähän ongelmaan voi puuttua… astianpesukonetableteilla. Laita yksinkertaisesti 2-3 tablettia rumpuun ilman foliokantta ja käynnistä pesukone korkealla lämpötilaohjelmalla.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Mitähän on pesukoneen kolmas lokero varten? Enpä tiennyt, että siihen laitetaan pesuaineita. Pitäisi varmaan alkaa tutkimaan tarkemmin! Kiitos vinkistä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten