KotiKotitalouden niksitPyyhkeillä on unohtumaton maku: 3 uutta ainesosaa maun kokeneilta kokeilta

Pyyhkeillä on unohtumaton maku: 3 uutta ainesosaa maun kokeneilta kokeilta

Pyyhkeet ovat yksinkertainen ja monien rakastama ruokalaji. Vaikuttaa siltä, ​​​​että mikä voisi olla helpompaa kuin keittää ne kiehuvassa vedessä? Kokeneetkin kokit tekevät kuitenkin joskus virheitä, joiden seurauksena nyytit tarttuvat yhteen tai menettävät makunsa. Tämän välttämiseksi voit lisätä pari ainesosaa veteen kypsennyksen aikana.

 

 

Pudota ensin  muutama mustapippuri kiehuvaan veteen . Tämä yksinkertainen vaihe antaa liemelle alkuperäisen maun ja nyytit tulevat maukkaammiksi.

 

Toiseksi, kun kypsentämistä on jäljellä noin 5 minuuttia, lisää  pannulle pari laakerinlehteä . Ne antavat nyytille hienostuneen aromin ja mielenkiintoisen maun.

 

Kolmanneksi laita hienonnetut sipulit pannulle . Se ei vain lisää ruokaan lisämakua, vaan auttaa myös estämään nyytien tarttumista yhteen.

 

Kokeile kypsennyksen aikana sekoittaa nyytit kevyesti silikoni- tai metallivälineillä. On myös suositeltavaa olla peittämättä pannua kannella vaahdon kiehumisen välttämiseksi. Näitä yksinkertaisia ​​vinkkejä noudattamalla voit valmistaa täydelliset nyytit, joilla on herkullinen maku ja aromi. Kokeile itse!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten