KotiMielenkiintoinenÄlä heitä pois vanhoja kukkaruukkuja: 8 tapaa käyttää niitä kotona ja keittiössä

Älä heitä pois vanhoja kukkaruukkuja: 8 tapaa käyttää niitä kotona ja keittiössä

Vanhat kukkaruukut jäävät usein tarpeettomiksi sen jälkeen, kun niissä oleva kasvi on kuollut tai istutettu uudelleen. Sen sijaan, että heität ne pois, voit löytää monia luovia tapoja käyttää niitä. 

 

 

Nämä yksinkertaiset esineet osoittautuvat hyödyllisiksi monilla elämäsi alueilla. Pienellä mielikuvituksella voit luoda ainutlaatuisia ja toimivia asioita, jotka eivät vain koristele kotiasi, vaan auttavat myös järjestämään tilaasi. Harkitse seuraavia 8 tapaa käyttää vanhoja kukkaruukkuja.

 

Ensinnäkin vanhoista ruukuista voi tulla alkuperäisiä kynttilänjalkoja . Aseta vain kynttilä sisälle ja saat tunnelmallisen sisustuksen romanttiseen illalliseen tai kodikkaisiin tapaamisiin ystävien kanssa.

 

Toiseksi suuret ruukut tekevät alkuperäisiä kukkaruukkuja tekokukkakimppuihin , jotka voivat koristella sisustustasi pitkään.

 

Kolmanneksi pienet ruukut sopivat erinomaisesti toimistotarvikkeiden säilyttämiseen , jotka voidaan sijoittaa työpöydällesi. Lyijykynät, kynät ja paperiliittimet ovat aina käsillä ja kunnossa.

 

Neljänneksi, suurista ruukuista voidaan tehdä kukkaruukkuja muille kasveille . Maalaa ne maaleilla tai decoupage-materiaaleilla, ja niistä tulee kirkas aksentti sisätiloissa.

 

Viidenneksi ruukut ovat erinomaisia ​​lintujen syöttölaitteita . Kiinnitä ne vain puuhun tai seinään, lisää ruokaa ja höyheneniset vieraasi ilahtuvat.

 

Kuudenneksi, vanhoista ruukuista tulee ihanteellisia astioita taimille . Istuta niihin siemenet, ja kun aika koittaa, siirrä kasvit yksinkertaisesti avoimeen maahan.

 

Seitsemänneksi pienestä ruukusta, joka on kiinnitetty pohjalla seinään, voit tehdä alkuperäisen hyllyn partakoneen, vanupuikkojen tai muiden pienten esineiden sijoittamiseen kylpyhuoneeseen.

 

Kahdeksanneksi voit tehdä hauskoja leluja lapsille ruukuista . Maalaa ne kirkkailla väreillä, liimaa silmiin ja muihin yksityiskohtiin – ja voila, uusi lelu on valmis!

 

Kuten näet, vanhat kukkaruukut voivat löytää uuden elämän ja niistä voi tulla hyödyllisiä esineitä monissa sovelluksissa. Älä kiirehdi heittämään niitä pois – pienellä luovuudella voit luoda ainutlaatuisia ja toimivia esineitä, jotka koristavat kotisi ja auttavat järjestämään tilaasi. Kokeile, kokeile uusia ideoita, ja tulet iloisesti yllättymään tuloksesta!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten