KotiReseptitPelottele onnea ja mustaa kania: mitä ruokia ei saa koskaan valmistaa uudenvuoden...

Pelottele onnea ja mustaa kania: mitä ruokia ei saa koskaan valmistaa uudenvuoden pöydässä

Astrologit ovat kertoneet, mitä ruokia ei koskaan saisi valmistaa juhlapöytään Mustan vesijäniksen vuoden aattona.

Ensinnäkään vuoden isäntään liittyviä ruokia ei saisi tarjoilla pöydässä.Tarkoitamme jäniksenlihaa ja jäniksenlihaa missään muodossa.Tällainen ele voi loukata vuoden 2023 suojelijaa ja karkottaa hyvää onnea kotitaloudesta.

Muiden lihalajien käyttö ruokalajeissa on kiistanalaista astrologien keskuudessa.

Jotkut asiantuntijat suosittelevat tarjoilemaan uudenvuoden pöydässä vain hedelmiä ja vihanneksia, koska vuoden 2023 symboli on ’kasvissyöjä’.Poikkeuksen voi tehdä kala- ja äyriäisruokiin.

Toiset astrologit vakuuttavat, että tärkeintä on poistaa valikosta kani, naudan- ja sianliha.Siipikarjanlihasta tehtyjen herkkujen tarjoilu ei kuitenkaan ole kiellettyä.Voit siis jo valmistella listan uudenvuodenaaton herkuista kanasta, kalkkunasta ja ankanlihasta.

Vihanneksia ja hedelmiä tulisi olla pöydässä runsaasti.Jänis on tyytyväinen, jos ihmiset syövät sinä iltana runsaasti vihannessalaatteja, vihreitä, marjoja ja viljaa.Jälkimmäisessä tapauksessa kyse on maissista, jota lisätään usein välipaloihin ja kylmiin ruokiin, kirjoittaa portalmosregtoday.ru.

Aiemmin asiantuntija kertoi, mitä ’uudenvuoden’ tuotteita myydään viime vuoden hinnoilla.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

  1. Jänis määrää, että uudenvuoden pöydässä on syytä välttää jäniksenlihaa ja muita lihoja. Sen sijaan suositellaan runsasta vihannesten ja hedelmien tarjoilua juhlapöydässä vuoden symbolin mukaisesti.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten