KotiReseptitLegenda palaa, venäläiset itkevät onnesta: IKEAn lihapullia myydään kaupoissa

Legenda palaa, venäläiset itkevät onnesta: IKEAn lihapullia myydään kaupoissa

Lihapullia, joita aiemmin valmistettiin IKEA-tavarataloissa myytäväksi, on pian saatavilla kaikissa suurimmissa vähittäiskauppaketjuissa.Tämän ilmoitti Cherkizovo-konserniin kuuluvan PIT-Product LLC:n jalostusjohtaja.

Tällä hetkellä yritys toimittaa lihapullia Lentan ja Auchanin keittiölle, mutta tuotetta ei ole vielä mahdollista ostaa vähittäiskaupasta.Pian venäläiset voivat kuitenkin ostaa pakattuja pakasteita Metro-kaupoista.Resepti tulee olemaan melko vähän erilainen kuin IKEA:lle kehitetty resepti.

Cherkizovo oli muuten ainoa lihapullien tuottaja IKEAlle, ne valmistettiin Gorelovossa.Yhtiö aikoo pitää tuotannon 200 tonnissa kuukaudessa.

Aiemmin kerrottiin, ettäIKEA irtisanoi Venäjän myymälöiden työntekijöitä joukoittain.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

  1. Uskomatonta, että IKEA:n lihapullit saapuvat kauppoihin! Venäläiset varmasti iloitsevat tästä uutisesta. On hienoa, että ruuan saatavuus laajenee myös vähittäiskaupoissa. Toivottavasti resepti säilyy herkullisena, vaikka se onkin hieman erilainen kuin IKEAn alkuperäinen versio. Jännittävää nähdä, miten tämä uudistus otetaan vastaan!

  2. Lihapullit, jotka aiemmin valmistettiin IKEA-tavarataloissa myytäväksi, ovat pian saatavilla kaikissa suurimmissa vähittäiskauppaketjuissa. Tämän ilmoitti Cherkizovo-konserniin kuuluvan PIT-Product LLC:n jalostusjohtaja. Tällä hetkellä yritys toimittaa lihapullia Lentan ja Auchanin keittiölle, mutta tuotetta ei ole vielä mahdollista ostaa vähittäiskaupasta. Pian venäläiset voivat kuitenkin ostaa pakattuja pakasteita Metro-kaupoista. Resepti tulee olemaan melko vähän erilainen kuin IKEA:lle kehitetty resepti. Cherkizovo oli muuten ainoa lihapullien tuottaja IKEAlle, ne valmistettiin Gorelovossa. Yhtiö aikoo pitää tuotannon 200 tonnissa kuukaudessa. Aiemmin kerrottiin, että IKEA irtisanoi Venäjän myymälöiden työntekijöitä joukoittain.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten