KotiKotitalouden niksitPasta ei ole tahmeaa kypsennyksen jälkeen: muista nämä 3 yksinkertaista kulinaarista temppua

Pasta ei ole tahmeaa kypsennyksen jälkeen: muista nämä 3 yksinkertaista kulinaarista temppua

Täydellisen pastan keittäminen tuntuu usein yksinkertaiselta tehtävältä, mutta käytännössä monet ihmiset kohtaavat ongelmia pastan tarttumisessa yhteen, mauttomuuteen tai ylikypsymiseen. 

 

 

Tämän välttämiseksi sinun on tiedettävä ja noudatettava useita tärkeitä sääntöjä, jotka auttavat sinua luomaan herkullisen lisukkeen, joka on todellisen kulinaarisen mestariteoksen arvoinen.

 

Ensin pasta tulee keittää suuressa määrässä vettä. Ihanteellinen valinta olisi kuuden litran kattila, joka on täytetty nesteellä 70-75 % tilavuudesta. Tämä estää pastaa tarttumasta kiinni ja muuttumasta epämiellyttäväksi massaksi.

 

Toiseksi korkealaatuista pastaa suositellaan hieman alikypsennettäväksi. 1-2 minuuttia ennen pakkauksessa ilmoitetun ajan päättymistä sinun on poistettava ne lämmöltä. Näin pasta on kohtalaisen kiinteää, maukasta ja alhaisen glykeemisen indeksin ansiosta terveellisempää.

 

Kolmanneksi pasta on huuhdeltava heti kypsennyksen jälkeen kylmällä vedellä. Tämä pysäyttää kypsennysprosessin ja estää niitä pehmentymästä edelleen. Tämä temppu on hyödyllinen, jos et aio syödä pastaa heti. 

 

Noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​sääntöjä voit nauttia täydellisestä pastasta joka kerta. Niistä tulee herkullinen maku, herkkä mutta ei ylikypsä rakenne, ja niistä tulee todellinen koriste jokaiseen pöytään. Hyvää ruokahalua!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten