KotiKotitalouden niksitPannu lakkaa palamasta: muista nämä 3 käsittelytekniikkaa kokeneilta kotiäidiltä

Pannu lakkaa palamasta: muista nämä 3 käsittelytekniikkaa kokeneilta kotiäidiltä

Paistinpannussa palanut tai juuttunut ruoka voi olla todellinen ongelma, joka pilaa paitsi ruoan, myös jokaisen kokin tunnelman. Jopa teflonpinnoitteen läsnäolo ei aina takaa suojaa tällaista epämiellyttävää tilannetta vastaan. 

 

Käyttämällä näitä yksinkertaisia ​​ja edullisia life hackeja, voit unohtaa palaneen ja tahmean ruoan pannulla ikuisesti. Astiasi ovat aina moitteettomia, ja ruoanlaitto on todellinen nautinto!

 

 

On kuitenkin olemassa muutama helppokäyttöinen ja luotettava menetelmä, jotka auttavat sinua selviytymään tästä ongelmasta helposti. Katsotaanpa joitain hyödyllisiä elämänhakkeja, jotka estävät ruokaa palamasta paistinpannussa.

 

Ensinnäkin luonnonvoi on erinomainen apu sen sisältämien rasvayhdisteiden ansiosta. Laita pannulle lusikallinen voita ja peitä sillä huolellisesti koko pinta – tämä estää ruoan tarttumisen.

 

Toiseksi tavallinen suola on erinomainen lääke alumiinisiin paistinpannuihin . Kaada vain vähän öljyä pannulle ja lisää päälle ripaus suolaa. Suola auttaa estämään ruokaa palamasta ja tarttumasta kiinni.

 

Kolmanneksi omenaviinietikka auttaa myös välttämään tämän ongelman. Kaada pannulle auringonkukkaöljyä ja lisää lämmityksen jälkeen hieman omenaviinietikkaa. Anna etikan haihtua miedolla lämmöllä ja pannu on suojattu palamiselta.

 

 

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten