KotiKotitalouden niksitDeodoranttitahrat pestään pois nopeasti: muista nämä 3 yksinkertaista ratkaisua

Deodoranttitahrat pestään pois nopeasti: muista nämä 3 yksinkertaista ratkaisua

Deodoranttitahrat vaatteissa ovat yleinen ongelma, johon monet ihmiset joutuvat ennemmin tai myöhemmin kohtaamaan. Nämä ärsyttävät valkoiset jäljet ​​voivat pilata jopa rakkaimman esineesi. Samaan aikaan säännöllinen pesu on usein voimaton tällaisten epäpuhtauksien torjunnassa. 

Näistä edullisista ja turvallisista ainesosista, joita löytyy todennäköisesti joka kodista, tulee korvaamattomia avustajiasi taistelussa puhtaan ja siistin vaatekaapin puolesta. Sinun ei enää tarvitse kuluttaa rahaa kalliisiin kotitalouskemikaaleihin – käytä yksinkertaisia ​​kansanreseptejä ja vaatteesi loistavat koskemattoman raikkaana!

 

Mutta älä masennu! On olemassa useita yksinkertaisia ​​ja tehokkaita menetelmiä, joiden avulla pääset nopeasti ja helposti eroon deodoranttitahroista turvautumatta kalliisiin kemikaaleihin.

 

Ensinnäkin tavallisella vetyperoksidilla on erinomaiset valkaisuominaisuudet . Laimenna se vedellä ja levitä liuos suoraan tahraan. Ole kuitenkin varovainen käsitellessäsi värillisiä esineitä, jotta kangas ei värjää.

 

Toiseksi, ruokasooda on välttämätön apulainen deodoranttitahrojen torjunnassa . Valmista liuos sekoittamalla ruokasoodaa ja vettä suhteessa 3:1. Levitä seos lialle ja hankaa siveltimellä tai jätä hetkeksi.

 

Kolmanneksi, tuore sitruunamehu, joka on laimennettu vedellä yhtä suuressa suhteessa, auttaa myös nopeasti liukenemaan ja poistamaan valkoisia jälkiä deodorantista.

 

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten