KotiReseptitPaljastetaan resepti panssarikahviin, joka estää nälän ja tehostaa aineenvaihduntaa

Paljastetaan resepti panssarikahviin, joka estää nälän ja tehostaa aineenvaihduntaa

Endokrinologi, gastroenterologi Dilyara Lebedeva suositteli kaikille kahvin ystäville kokeilla epätavallista versiota tästä juomasta.Se on monta kertaa parempi kuin tavallinen.

Asiantuntija jakoi panssarikahvin reseptin.Se kyllästyttää, lievittää nälkää muutamaksi tunniksi ja nopeuttaa myös aineenvaihduntaa.

Mitä tarvitset sen valmistamiseen:

  • Lasillinen tavallista kahvia.
  • Ruokalusikallinen voita (kirkastettu voi on parasta).
  • Ruokalusikallinen orgaanista kookosöljyä.

On paljastettu Armour-kahvin resepti, joka estää nälän ja tehostaa aineenvaihduntaa.

Kuva: Bulkin Sergey/news.ru/Global Look Press.

Miten valmistetaan panssarikahvia

Tee itse juoma tavalliseen tapaan, lähetä se sitten tehosekoittimeen ja sekoita se perusteellisesti kahdenlaisen öljyn kanssa.Voit käyttää tähän tarkoitukseen myös ravistinta.

Vatkaamisen aikana sinun on saavutettava homogeeninen kermainen rakenne, se on tärkeää – rasvat eivät saa hilseillä.

Kahvinuotteja voidaan monipuolistaa erilaisilla lisäaineilla.Se voi olla esimerkiksi kanelia, kaakaota, mausteisuuden ystävät voivat jopa kaataa chilipippuria.

Tällaisen juoman salaisuus on se, että siihen ei lisätä sokeria.Tosiasia on, että glukoosi ja rasvat yhdessä ovat vakava isku maksalle.

Kuten Lebedeva toteaa, bronecoffee on täysin mahdollista juoda kevyenä välipalana, mutta se ei korvaa täyttä ateriaa, kirjoittaa ’Dr Peter’.

Aiemmin paljastettiin resepti kaurakakun valmistamiseen, jota voi tarjoilla jopa vieraille.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Endokrinologi, gastroenterologi Dilyara Lebedeva suositteli kaikille kahvin ystäville kokeilla epätavallista versiota tästä juomasta. Se on monta kertaa parempi kuin tavallinen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten