KotiReseptitNäistä paahdetuista perunoista tulee perheesi hitti: upea resepti Kiinasta

Näistä paahdetuista perunoista tulee perheesi hitti: upea resepti Kiinasta

Jos tavalliset paistetut perunat tai perunamuusit eivät enää innosta, kokeile tätä reseptiä Kiinasta.Ihmisistä ei tule olemaan pulaa, jotka haluavat tietää tämän herkullisuuden salaisuuden.

Ruoan valmistamiseen tarvitset seuraavat ainekset:

– Perunat (2 isoa mukulaa).

– valkosipuli (4 kynttä).

– Erilaisia paprikoita (1 paketti).

– vihreät sipulit.

– etikka.

– inkivääri.

– suola, sokeri, pippuri maun mukaan.

Leikkaa kuoritut perunat ensin pieniksi suikaleiksi, huuhtele ja liota ne kattilassa, jossa on kylmää vettä.Sitten astiaan on kaadettava hieman etikkaa ja odotettava noin 20 minuuttia.Sen jälkeen tyhjä täytyy huuhdella vedellä uudelleen ja lähettää se kiehuvaan veteen kirjaimellisesti 30 sekunnin ajan, neuvoo Novate.

Aloita seuraavaksi kastikkeen valmistelu.Hienonnettu tuore inkivääri, valkosipuli, paprika ja sipuli paistetaan pannulla, ja sitten lisätään aiemmin valmistetut perunanvarret ja älä unohda maustaa. 5-7 minuutin kuluttua ruokalaji on valmis.

Aiemmin paljastettiin paras resepti kotitekoiseen ketsuppiin.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Nämä paahdetut perunat kuulostavat herkullisilta! Kiinalaiset reseptit tuovat aina mukavaa vaihtelua tavalliseen ruokavalioon. Täytyy ehdottomasti kokeilla tätä seuraavaksi perheelle!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten