KotiKotitalouden niksitOvelat kotiäidit ovat keksineet korvaavan valkaisuaineen: muista nämä kotihoitovaihtoehdot

Ovelat kotiäidit ovat keksineet korvaavan valkaisuaineen: muista nämä kotihoitovaihtoehdot

Lumivalkoinen pellava on jokaisen kotiäidin unelma. Aggressiivisten valkaisuaineiden käyttö voi kuitenkin vaikuttaa negatiivisesti vaatteiden käyttöikään. Onneksi on olemassa herkempiä ja turvallisempia tapoja palauttaa asiat alkuperäiseen valkoisuuteensa. 

 

Näitä yksinkertaisia ​​ohjeita noudattamalla voit unohtaa ikuisesti aggressiiviset valkaisuaineet ja palauttaa pyykkisi alkuperäisen valkoiseksi mahdollisimman hellävaraisella tavalla.
Luonnollisista ainesosista, kuten ammoniakkista, soodasta, aspiriinista ja sinappista, tulee uskollisia avustajiasi taistelussa tahraantuneita asioita vastaan. 

 

 

Ohita kemialliset valkaisuaineet ja valitse luonnollisia vaihtoehtoja, jotka auttavat sinua saavuttamaan haluamasi tulokset vahingoittamatta kangastasi. Nämä yksinkertaiset ratkaisut tekevät valkaisuprosessista todellisen nautinnon!

 

Kokeile ensin ammoniakkia ja ruokasoodavalkaisuainetta . Tämä turvallinen koostumus selviytyy täydellisesti kellastuneista ja tahriintuneista asioista. Lisää vain yksi ruokalusikallinen ammoniakkia ja soodaa jokaista vesilitraa kohden altaassa ja liota pyykkiä useita tunteja.

 

Toiseksi, pinttyneimmille tahroille, käytä liuosta, jossa on yksi ruokalusikallinen  ammoniakkia  ja kaksi ruokalusikallista  etikkaa  litrassa vettä. Liota pyykkisi tähän seokseen ennen pesua.

 

Kolmanneksi, käytä aspiriinia valkaisuun suoraan pesun aikana  . Jauha kolme tablettia jauheeksi ja lisää ne pesujauheeseen. Tämä yksinkertainen temppu auttaa palauttamaan pyykkisi virheettömään valkoisuuteen.

 

Neljänneksi, älä unohda  sinappia ! Tämä yleinen keittiön ainesosa voi olla myös salainen aseesi taistelussa tahraa vastaan. Laimenna vain kuiva sinappi lämpimään veteen ja liota pyykki tuloksena saatuun liuokseen 2-3 tuntia ennen pesua.

 

Viidenneksi, valkaisun aikana älä unohda oikeaa veden lämpötilaa . Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä kuumaa vettä, mutta älä kiehuvaa vettä, jotta kangas ei vahingoitu.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten