KotiMielenkiintoinenNeule ei veny pesun aikana: muista nämä vaatteiden hoidon ominaisuudet

Neule ei veny pesun aikana: muista nämä vaatteiden hoidon ominaisuudet

Jokainen kotiäiti ei voi pestä puseroa nopeasti ja oikein, jotta vaatteet eivät muuta muotoaan. Tässä on paljon ajateltavaa! Neuleiden oikea hoito pesun aikana säilyttää niiden houkuttelevan ulkonäön ja pidentää niiden käyttöikää. Tässä on ominaisuuksia, joihin sinun on kiinnitettävä huomiota!

 

 

  • Neulotut tuotteet vaativat erityistä varovaisuutta pesussa säilyttääkseen muotonsa ja ulkonäkönsä. Liian usein pesemällä ne voivat menettää muotonsa ja pilata niiden ulkonäön. Tämä voidaan kuitenkin välttää noudattamalla neljää tärkeää sääntöä villapaitojen ja muiden neulevaatteiden pesussa.
  • Näiden yksinkertaisten sääntöjen noudattaminen auttaa sinua välttämään muodon menettämisen, haalistumisen ja muiden ongelmien aiheuttamia ongelmia. Muista, että neulotut esineesi ilahduttavat sinua pitkään, jos käsittelet niitä huolellisesti pesun aikana!

 

Sääntö 1 : On suositeltavaa kääntää neulotut tuotteet nurinpäin ennen pesua . Tämä auttaa säilyttämään esineen värin ja suojaamaan sitä repeytymiseltä. Tämä sääntö pätee myös joihinkin muihin kankaisiin, kuten denimiin.

 

Sääntö 2 : Kun peset tummia neuleita, voit käyttää merisuolaa . Tämä menetelmä estää tuotteen värin haalistumisen. Lisäksi suola pehmentää vettä, mikä vaikuttaa suotuisasti neuleiden kuntoon. Lisää vain teelusikallinen suolaa pesukoneen rumpuun. Suola auttaa myös poistamaan epämiellyttäviä hajuja ja joitakin tahroja.

 

Sääntö 3 : Huuhteluainetta käytettäessä on tärkeää käyttää maltillisuutta. Liian paljon hoitoainetta voi haalistaa neuleita, mutta liian vähän hoitoainetta voi tehdä tehottomana. Sinun tulee myös ottaa huomioon hoitoaineen mahdollinen kertyvä vaikutus, joka ilmenee useiden pesujen jälkeen.

 

Sääntö nro 4 : neuleet ovat herkkää ja omituista materiaalia, joten ne on pestävä erillään tuotteista, joissa on vetoketjut, napit tai muut elementit, jotka voivat vahingoittaa niitä. 

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten