KotiReseptitOta 6 kg tomaatteja ja keitä ne - säästä tämä resepti talven...

Ota 6 kg tomaatteja ja keitä ne – säästä tämä resepti talven upeaa pastaa varten

Monet tomaattisäilykkeiden tuottajat alkavat tehdä niistä pastaa.On yksi loistava resepti – tarvitset vain 6 kiloa tomaatteja (myös murskatut riittävät).

Vihannes leikataan pieniksi viipaleiksi, lähetetään kattilaan, se on asetettava keskilämpöön.Kun tomaatit antavat mehua ja kiehuvat, on keitettävä vielä puoli tuntia.Älä unohda poistaa vaahtoa.

Sitten massa on lähetettävä siivilään ylimääräisen nesteen poistamiseksi ja palaa sitten takaisin kattilaan, pilkkoa upotussekoittimella ja ohittaa hienon siivilän läpi.Laita seuraavaksi neljä kerrosta sideharsoa astian päälle ja siivilöi massa jälleen kerran.Jätä se seisomaan kahdeksi tunniksi.

Kuudesta kilosta pitäisi tulla lähes puolitoista kiloa tomaattipastaa.Voit pelastaa sen pakastamalla sen pienissä muoteissa, se ei häviä ja purkeissa, kirjoittaa Zen-kanava ’Kaikki on herkullista!’.

Aiemmin kerrottiin hämmästyttävästä reseptistä lecholle.

Ota 6 kg tomaatteja ja keitä ne – säästä tämä resepti mahtavaa tahnaa varten talveksi.

Kuva: Kuvakaappaus Zen-kanavalta ’Kaikesta tulee herkullista!’.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten