KotiReseptitOle hyvä - niin paljon kuin haluat: kaupat haluavat antaa sinulle mahdollisuuden...

Ole hyvä – niin paljon kuin haluat: kaupat haluavat antaa sinulle mahdollisuuden syödä ruokaa

Venäjällä halutaan panna täytäntöön laki asiakkaiden oikeudesta syödä tavaroita kaupoissa.Tällaista aloitetta käsitellään pian valtion duumassa.

Luonnoksen valmistelee työ- ja sosiaalipoliittisen valiokunnan puheenjohtaja Jaroslav Nilov.Hänen mielestään ostajille pitäisi antaa mahdollisuus syödä hyllystä otettu tuote ilman huonoa omaatuntoa.

Tämä oikeus tulisi varapuheenjohtajan mukaan ulottaa koskemaan myös pakkauksissa myytäviä tavaroita, joilla on kiinteä hinta.

Nyt laissa ei ole selkeästi sanottu, että asiakas voi ottaa tuotteen hyllystä ja syödä sen heti, joten usein syntyy ristiriitoja kassojen tai hallin työntekijöiden kanssa.Todellisuudessa jo pelkkä myyntitarjous on julkinen tarjoussopimus.

Kansanedustaja Jaroslav Nilovin mielestä asiakkaalle pitäisi antaa oikeus kuluttaa kiinteähintaisia tavaroita jo ennen kassalle tuloa.

Kuva: dumagovru/Global Look Press.

’Ottamalla tavaran hyllystä ostaja ilmaisee suostumuksensa tarjoukseen ja sen jälkeiseen maksuun kassalla.Tosiasiassa tavara on tullut ostajan haltuun.Tämä tarkoittaa, että kuluttaja voi tehdä sillä mitä tahansa toimia’, Nilov selitti.

Aikaisemmin tuli tunnetuksi ennuste, mikä tulee olemaan bensiinin hinta vuoden 2024 loppuun mennessä.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten