KotiSuunnittelu ja sisustus5 tyypillistä sisustusvirhettä: Ne saavat kaupunkiasunnon näyttämään huvilalta

5 tyypillistä sisustusvirhettä: Ne saavat kaupunkiasunnon näyttämään huvilalta

Tärkeä osa sisustussuunnittelua ovat huoneen kalusteet, sillä ne viimeistelevät huoneen yleisilmeen.

Mutta kuten BelNovosti-verkkojulkaisulle työskentelevä suunnittelija Julia Tychino totesi: Tällaisia elementtejä valittaessa ja järjestettäessä on helppo tehdä virheitä.

Suosittelemme opettelemaan, miten sisustus sijoitetaan oikein, jotta se ei näyttäisi oudolta tai sopimattomalta.

Älä yritä luoda sommitelmaa eri elementeistä

Vaikka eklektisyys on ehdottomasti muodissa, on todella vaikeaa tehdä yhdistelmä eri tyylejä edustavista esineistä. Tähän tarvitaan: a) miellyttävää makua; b) aiempaa kokemusta.
Yhdistele saman tyylin sisustuselementtejä ja lisää mieluummin väriaksentteja tai silmiinpistäviä kuvioita kuin ota riskejä.

Vältä kausiluonteista sisustusta

Edullinen tapa päivittää sisustusta ja samalla välttää tylsää sisustusta on käyttää teemakohtaista kausikoristelua. Kesällä voit esimerkiksi koristella huoneen villi- tai puutarhakukilla, ja voit myös ostaa vihreitä tyynynpäällisiä sohvatyynyihin. Punaisen, oranssin, keltaisen ja ruskean sävyt sopivat hyvin erilaisiin syksyisiin sisustusteemoihin.

Mitään kahta esinettä ei pidä yhdistää samalla kuviolla

Jos laitat sohvalle useita ruudullisia tyynyjä, luot harmonisen mutta samalla yksitoikkoisen ja jopa tylsän sisustuksen. Mikä on oikea vastaus? Valitse hieman eklektisyyttä ja yhdistä geometrisia kuvioita kukkakuvioihin tai käytä vastakkaisia geometrisia kuvioita eri sävyinä, muodoissa ja koossa.

Älä käytä liikaa pieniä esineitä

Kaaoksen tuntua aiheuttaa kaiken vapaan tilan vievien pienten esineiden runsaus. Ratkaisu on olemassa: piilota vain kauneimmat sisustusesineet laatikkoon tai kaappiin ja jätä loput taaksesi.
Sisustusta valittaessa ei ole ongelma ottaa huomioon huoneen koko: Koriste-elementtien tulisi olla suurempia, jos tila on suurempi.

Älä ylikuormita pöytiä tarvikkeilla

Pöydällä on omat tehtävänsä, ja jos pöydällä on liikaa pieniä esineitä, sen käyttö häiriintyy. Tämän vuoksi ruokapöytien, keittiön työtasojen ja työpöytien tulisi olla mahdollisimman puhtaita tarpeettomista esineistä. Viimeisenä keinona voit samalla koristella pintaa lisäämällä siihen erilaisia esineitä, jotka täyttävät tietyt tarkoitukset.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Kuten BelNovosti-verkkojulkaisulle työskentelevä suunnittelija Julia Tychino totesi: Tällaisia elementtejä valittaessa ja järjestettäessä on helppo tehdä virheitä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten