KotiPuhdistusvinkitNiitä ei saa huuhdella lavuaarista alas: nämä aineet tukkivat varmasti putket

Niitä ei saa huuhdella lavuaarista alas: nämä aineet tukkivat varmasti putket

Astioiden pesu on näennäisen yksinkertainen prosessi, mutta se vaatii huomiota, jotta vältytään ikäviltä seurauksilta putkien tukkeutumisen muodossa.Näyttäisi siltä, että kuuma vesi ja pesuaine poistavat kaikki epäpuhtaudet.On kuitenkin olemassa muutamia sudenkuoppia, jotka kannattaa ehdottomasti pitää mielessä, jotta vältetään ongelmat viemäriverkoston kanssa.

Selvitetään, mitä vaaroja putkissa vaanii astioita pestessä ja miten niitä voi välttää.

Ensinnäkin rasva näyttää olevan liukenevaa, mutta se itse asiassa laskeutuu putkien seinämiin ja jähmettyy veden jäähtyessä.Siksi rasvajäämät on poistettava paperipyyhkeillä sen sijaan, että ne huuhdellaan pois vedellä.

Toiseksi, suuria ruokahiukkasia ei saa huuhdella lavuaarista alas – ne turpoavat putkissa, tarttuvat toisiinsa ja aiheuttavat tukoksen.

Kolmanneksi, putket ja hiukset ovat vaarallisia.Pitääksesi ne poissa viemäristä, käytä siivilöitä lavuaarissa.

Astioita pestessä on siis tärkeää estää rasvan, ruoanjäämien ja hiusten pääsy putkiin – tämä voi aiheuttaa vakavia tukoksia.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

  1. Rasvajäämät on poistettava paperipyyhkeillä sen sijaan, että ne huuhdellaan pois vedellä. Suuria ruokahiukkasia ei saa huuhdella lavuaarista alas, ne turpoavat putkissa, tarttuvat toisiinsa ja aiheuttavat tukoksen. Siksi on tärkeää käyttää siivilöitä lavuaarissa astioita pestessä, jotta estetään rasvan, ruoanjäämien ja hiusten pääsy putkiin – tämä voi aiheuttaa vakavia tukoksia.

  2. Rasva näyttää olevan liukenevaa, mutta itse asiassa se laskeutuu putkien seinämiin ja jähmettyy veden jäähtyessä. Rasvajäämät on poistettava paperipyyhkeillä sen sijaan, että ne huuhdellaan pois vedellä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten