KotiKotitalouden niksitÄlä heitä ylijäänyttä wc-saippuaa pois: 6 hyödyllistä käyttötarkoitusta kotiin ja kotitalouteen

Älä heitä ylijäänyttä wc-saippuaa pois: 6 hyödyllistä käyttötarkoitusta kotiin ja kotitalouteen

Moni meistä heittää usein ylijäämäsaippuaa pois tajuamatta, kuinka paljon hyödyllisiä asioita sillä voi tehdä.Sen sijaan, että lähettäisit ne roskiin, miksi et muuttaisi saippuan jäänteitä joksikin käytännölliseksi ja toimivaksi?

Tässä artikkelissa tarkastelemme 6 luovaa tapaa käyttää saippuaromua, joilla voit säästää rahaa ja olla luova.Nämä lifehackit todistavat, että saippuajätteet voivat olla uskomattoman hyödyllisiä.

Ensinnäkin, raastettu saippua yhdistettynä vauvaöljyyn tekee ylellistä kylpyvaahtoa.Laita saatu seos vain juoksevan veden alle, ja kylpyhuone täyttyy tuoksuvista kuplista.

Toiseksi saippuajäämät auttavat eristämään ikkunat talveksi.Erityisen teipin sijasta voidaan käyttää saippuavedessä liotettuja paperiliuskoja, jotka liimataan ikkunanpuitteisiin.Ne voidaan keväällä poistaa helposti kostuttamalla ne vedellä.

Kolmanneksi saippuakuplat – loistava viihde sekä lapsille että aikuisille.Niiden valmistamiseksi sinun pitäisi murskata saippuaa, kaataa lasillinen kuumaa vettä ja lisätä glyseriiniä ja sokeria.Sekoita huolellisesti ja kaada liuos sopivaan astiaan.Lisäaineiden ansiosta kuplista tulee vahvempia ja kestävämpiä.

Neljänneksi, voit valmistaa uusia saippuapaloja kertyneistä saippuajätteistä.Tätä varten aseta jäämät mikroaaltouunikuppiin, kaada päälle vettä ja kuumenna sitä puoli tuntia.Sekoita sitten sulaa massaa, lisää hieman vettä ja kuumenna uudelleen, kunnes se on nestemäistä.Haluttaessa voidaan lisätä aromaattisia öljyjä.Näin saatu liuos kaadetaan silikonimuottiin, jäähdytetään ja laitetaan pakastimeen yön yli.Aamulla uusi saippua on valmis käytettäväksi.

Viidenneksi, saippualiuos voi olla loistava ikkunan koristeluliima juhlapyhien ajaksi.Sinun tarvitsee vain kostuttaa saippuavettä, juoksuttaa sitä paperileikkausten päälle ja liimata ne lasiin painamalla niitä kevyesti sienellä.Juhlapyhien jälkeen koristeet on helppo poistaa lämpimällä vedellä.

Kuudenneksi, saippuanjätteistä on helppo valmistaa nestemäistä saippuaa.Tätä varten murskaa jäännös, laita se annostelijalla varustettuun astiaan, kaada siihen kuumaa vettä ja lisää lusikallinen glyseriiniä.Ravista pulloa minuutin välein liukenemisen nopeuttamiseksi.Viimeistely – muutama tippa eteeristä öljyä tuoksuksi.

Kuten näet, saippua jämät – eivät ole vain hyödyttömiä tähteitä, vaan todellinen aarre kotitalouden, johon on monia tapoja käyttää niitä.Osoita mielikuvitusta ja luovuutta, ja kotisi täyttyy hyödyllisistä ja ympäristöystävällisistä tuotteista, jotka on valmistettu siitä, mitä ennen pidettiin tarpeettomana roskana!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

  1. Älä heitä ylijäänyttä wc-saippuaa pois! Itse käytän aina saippuan jäänteitä hyödyksi. Esimerkiksi raastan saippuaa ja sekoitan sen vauvaöljyyn luodakseni ylellistä kylpyvaahtoa. Samalla säästän rahaa ja voin olla luova eri käyttötarkoituksissa. Lifehackit osoittavat, että saippuajätteet voivat olla todella hyödyllisiä arjessa!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten