KotiMielenkiintoinenMyyrät pakenevat sivustoltasi: kokeile näitä kolmea todistettua torjuntamenetelmää

Myyrät pakenevat sivustoltasi: kokeile näitä kolmea todistettua torjuntamenetelmää

Esikaupunkialueiden omistajat ja puutarhurit kohtaavat usein myyrien esiintymisen ongelman alueellaan. Näistä pienistä kaivavista eläimistä voi tulla todellinen katastrofi, joka aiheuttaa merkittäviä vahinkoja penkeille, nurmikolle ja kukkapenkeille. 

 

Pienestä koostaan ​​​​huolimatta myyrät voivat aiheuttaa paljon ongelmia puutarhapalojen omistajille. Kuitenkin, kun tiedät heidän tottumukset ja soveltamalla edellä kuvattuja menetelmiä, voit taistella menestyksekkäästi näitä hautaavia eläimiä vastaan. Käytitpä sitten voimakkaita hajuja, erikoisseoksia tai inhimillisiä ansoja, jokaisella menetelmällä on omat etunsa ja ne voivat olla tehokkaita tietyssä tilanteessa. Tärkeintä on olla kärsivällinen, johdonmukainen ja estää myyrien leviäminen alueellasi.

 

Pienestä koostaan ​​huolimatta myyrät voivat aiheuttaa merkittävää tuhoa kaivamalla laajaa tunneleita ja kumpuja. Niiden käsittely vaatii kärsivällisyyttä, tietoa ja tehokkaiden menetelmien käyttöä. Tässä tekstissä tarkastelemme myyrien käyttäytymistä sekä useita menetelmiä, jotka voivat auttaa pääsemään niistä eroon.

 

On tärkeää ymmärtää, että myyräillä on huono näkö, mutta kompensoi tämä erittäin kehittyneellä hajuaistilla. Ne ovat erittäin herkkiä erilaisille hajuille ja voivat reagoida niihin poistumalla alueelta.

 

Ensinnäkin yksi tehokkaista menetelmistä myyrien torjuntaan on voimakkaiden hajujen käyttö. Voit liottaa pienen palan rievua dieselpolttoaineeseen ja laittaa sen kaikkiin reikiin. Myyrät eivät kestä niin voimakasta hajua ja todennäköisesti poistuvat alueelta.

 

Toiseksi tehokas menetelmä on myös käyttää paisutetun saven seosta Vishnevsky farmaseuttisen voiteen kanssa. Tämä seos tulee sijoittaa moolireikiin. He eivät voi sietää tämän seoksen hajua ja heidän on poistuttava.

 

Kolmanneksi on inhimillinen tapa päästä eroon myyristä – erityisten ansojen käyttö, joita voi ostaa puutarhakaupoista.

 

On tärkeää ymmärtää, että myyrät eivät syö kasvien juuria, vaan etsivät matoja ja muita hyönteisiä maaperästä. Juurivauriot johtuvat yleensä myyrien tunneloitumisesta, ei niiden ruokintatavoista.

 

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten