KotiMielenkiintoinenÄlä heitä vanhoja verhoja pois: 9 tehokasta tapaa käyttää niitä kotona ja...

Älä heitä vanhoja verhoja pois: 9 tehokasta tapaa käyttää niitä kotona ja keittiössä

Sisätilojen vaihtaminen on aina vaivalloista työtä. Varsinkin kun puhumme niin merkittävästä koriste-elementistä kuin verhot. Loppujen lopuksi tämä yksityiskohta määrittää huoneen yleisen tyylin. Kun on aika päivittää verhotekstiilejä, monet kohtaavat kysymyksen: mihin vanhat verhot laitetaan? Olisi sääli heittää se pois, koska se on luotettava kangas. Ja verhot maksavat paljon rahaa, joten haluan pidentää niiden käyttöikää.

 

 

Samaan aikaan vanhoilla verhoilla voi olla toinen elämä. Niiden kangas tuottaa erilaisia ​​hyödyllisiä ja kauniita asioita kotiin. Tärkeintä on näyttää vähän mielikuvitusta ja taitoa. Katsotaanpa siis 9 ideaa siitä, mihin voit käyttää verhoja niiden vaihdon jälkeen.

 

Tee ensin hieno lampunvarjostin. Lampunvarjostimena toimivat tyylikkäästi ommeltut verhot, jotka sopivat sisustukseen . Yksinkertaista ja maukasta!

 

Toiseksi, ompele vanhoista verhoista päälliset sohville, nojatuoleille ja muille pehmustetuille huonekaluille. Klassisen tyylin mallit, joissa on taitoksia ja röyhelöitä, näyttävät erityisen vaikuttavilta. Päivitä sisustussi rikkomatta pankkia!

 

Kolmanneksi, jos verhot ovat tarpeeksi paksuja ja kauniita, tee niistä kaunis päiväpeite . Jopa yksinkertaisin malli ilman koristeita näyttää rikkaalta.

 

Neljänneksi, miellytä emäntä käsintehdyllä esiliinalla . Pujota vain nauha verhon yläosan läpi ja solmi rusetti ja olet valmis!

 

Viidenneksi, älä osta kallista pöytäliinaa pöytään – tee se itse käytetyistä verhoista. Yksinkertaisinkin leikkaus käy, pääasia on makuusi sopiva koko ja väri.

 

Kuudenneksi, jos talossa ei ole tarpeeksi koristetyynyjä , niille voidaan helposti ommella verhokankaan palasista tyynyliinat. Anna kirkkaiden aksenttien ilmestyä sohvalle ja sängylle!

 

Seitsemänneksi, mökissä tai maalaistalossa, ompele valoverhot lasioviin mukavuuden ja yksityisyyden takaamiseksi. Ja jopa keittiön kaappien ovien sijaan!

 

Kahdeksanneksi, jotta voit lisätä ruokapöytään juhlavan tunnelman, tee pitkä kapea pöytäliinalista vanhojen verhojen nauhoista – siitä tulee erittäin muodikas yksityiskohta!

 

Kuten näette, jäteverhoille on monia hyödyllisiä käyttötarkoituksia. Näytä mielikuvituksesi, ja vanhoista asioista tulee hyödyllisiä ja kauniita asioita!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten