KotiKotitalouden niksitMuovisesta ikkunalaudasta tulee jälleen tahrattoman valkoinen: muista nämä 3 yksinkertaista ratkaisua

Muovisesta ikkunalaudasta tulee jälleen tahrattoman valkoinen: muista nämä 3 yksinkertaista ratkaisua

Muoviset ikkunalaudat ovat suosittu valinta moderneihin asuntoihin ja taloihin käytännöllisyytensä ja kestävyytensä vuoksi. Ajan myötä ne voivat kuitenkin menettää alkuperäisen houkuttelevan ulkonäkönsä keltaisten täplien ja lian ilmaantumisen vuoksi. 

 

Muista, että muovisten ikkunalaudojen valkaisuun ja keltaisten tahrojen ja lian poistamiseen niistä voit käyttää erilaisia ​​saatavilla olevia tuotteita, joita todennäköisesti löytyy joka kodista.

Olipa kyseessä vetyperoksidi, ruokasooda ja etikka tai happivalkaisuaineet, nämä yksinkertaiset ja edulliset menetelmät palauttavat nopeasti ja tehokkaasti ikkunalaudojesi turmeltumattoman valkoisuuden. 

 

 

Syyt tähän voivat olla hyvin erilaisia ​​- kasvien epäonnistuneesta kastelusta sääolosuhteille altistumiseen. Samanaikaisesti kokeneet kotiäidit tietävät monia helppokäyttöisiä ja tehokkaita tapoja, jotka auttavat palauttamaan muoviset ikkunalaudat alkuperäiseen valkoisuuteen ja loistoonsa.

 

Ensinnäkin voit käyttää vetyperoksidia . Riittää, kun levität lääketuotetta sienelle ja pyyhit pintaa kiinnittäen erityistä huomiota kellastuneisiin alueisiin. Pyyhi ikkunalauta muutaman minuutin tauon jälkeen kostealla liinalla. Tämä menetelmä on erityisen tehokas keittiön ikkunalaudojen puhdistamiseen, koska peroksidi poistaa erinomaisesti rasvatahroja.

 

Toiseksi soodan ja etikan yhdistelmä olisi erinomainen ratkaisu . Ripottele ruokasoodaa ikkunalaudalle ja hiero sitten pintaan etikkaan kastetulla rievulla. Näiden komponenttien kemiallisen reaktion ansiosta tapahtuu tehokas valkaisu ja puhdistus.

 

Kolmanneksi , jos kohtaat pinttyneitä tahroja, jätä soodan ja etikan seos ikkunalaudalle 15-20 minuutiksi ja pyyhi sitten puhtaalla rievulla. Tämä menetelmä auttaa myös poistamaan liimajälkiä muovipinnalta. Muista käyttää käsineitä suojataksesi käsiäsi.

 

Neljänneksi , yritä käyttää happijauhetta tai pesugeeliä. Laimenna pieni määrä tuotetta veteen ja levitä syntynyt vaahto ikkunalaudalle. Anna vaikuttaa 15-30 minuuttia (saastumisasteesta riippuen), huuhtele sitten lämpimällä vedellä ja pyyhi kuivaksi.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten