KotiReseptitMonipuolinen resepti piirakka- ja pizzataikinaan - yksinkertainen ja nopea

Monipuolinen resepti piirakka- ja pizzataikinaan – yksinkertainen ja nopea

Tämä yleispätevä taikinaresepti on hengenpelastaja jokaiselle emännälle, joka haluaa herkutella rakkaitaan tai vieraitaan herkullisilla pizzoilla, piirakoilla tai lättyillä.Taikina on erittäin nopea ja helppo valmistaa.

Tarvitaan 400 grammaa jauhoja, 230 millilitraa lämmintä vettä, kahdeksan grammaa kuivahiivaa, kolme ruokalusikallista kasviöljyä, kaksi ruokalusikallista sokeria ja puoli teelusikallista suolaa.

Liuota hiiva lämpimään veteen, lisää sokeri ja suola.Kaada jauhot kulhoon, kaada hiiva siihen.

Lisää kasviöljy ja vaivaa taikina kiinteäksi, hieman tahmeaksi.Lisää tarvittaessa lisää jauhoja.

Anna taikinan levätä vaivaamisen jälkeen 20 minuuttia.

Lisää veteen laimennettu hiiva jauhokulhoon.

Kuva: KamranAydinov/freepik.com.

Tuloksena on erittäin elastinen, taipuisa taikina, josta on ilo valmistaa pizzaa tai piiraita.

Aiemmin kerrottiin, miten valmistetaan ohut ja ilmava pizzataikina italialaisen reseptin mukaan.Pizza osoittautuu erittäin maukkaaksi millä tahansa täytteellä, se on jopa syönyt kuoret.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Tämä resepti vaikuttaa todella houkuttelevalta! Olen aina rakastanut leipoa ja tämä yksinkertainen ja nopea taikina tuntuu täydelliseltä vaihtoehdolta herkullisten pizzojen ja piirakoiden valmistamiseen. Lisäksi ohje vaikuttaa helppolta seurata ja nopealta valmistaa, mikä on aina plussaa kiireisessä arjessa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten