KotiKotitalouden niksitMonet kotiäidit pesevät edelleen pyykkiä väärin: älä toista neljää yleisintä virhettä

Monet kotiäidit pesevät edelleen pyykkiä väärin: älä toista neljää yleisintä virhettä

Nykyaikaiset kodinkoneet on suunniteltu helpottamaan elämäämme ja säästämään aikaa rutiininomaisissa kotitöissä. Kaikki käyttäjät eivät kuitenkaan tutustu huolellisesti käyttöohjeisiin omiin kokemuksiinsa tai ajanpuutteen vuoksi. 

 

 

Valmistajan tärkeiden suositusten huomiotta jättäminen voi kuitenkin johtaa esineiden vaurioitumiseen tai itse laitteen rikkoutumiseen. Tässä artikkelissa tarkastellaan neljää yleisintä virhettä, joita monet kotiäidit tekevät peseessään vaatteita, ja kerromme sinulle, kuinka välttää ne.
Noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​suosituksia voit välttää vaatteiden vahingoittumisen ja pidentää pesukoneen käyttöikää. Käyttöohjeiden huolellinen lukeminen auttaa sinua saamaan kaiken irti nykyaikaisista laitteistasi ja pitämään tavarasi erinomaisessa kunnossa monien vuosien ajan.

 

Ensinnäkin monet ihmiset lajittelevat vahingossa pyykin vain värin mukaan – valkoiseen ja värilliseen. Asioiden laadun säilyttämiseksi on kuitenkin otettava huomioon myös kankaiden ominaisuudet. Herkät materiaalit voivat vaurioitua pestäessä paksummilla kankailla, joten ne tulee pestä erikseen.

 

Toiseksi he usein laiminlyövät tarranauhan, nappien, vetoketjujen ja muiden vaatteiden kiinnittimien kunnon tarkistamisen. Kiinnittämättömät esineet voivat vahingoittaa itse pyykkiä tai jopa pesukonetta pesun aikana. On suositeltavaa joko kiinnittää kaikki kiinnikkeet tai kääntää vaate nurinpäin.

 

Kolmanneksi monet ihmiset unohtavat tarkistaa vaatteet ja niiden kunnon ennen kuin laittavat ne pesukoneeseen. Muista tarkistaa taskujen sisältö ja että kaikki napit on ommeltu hyvin, sillä pesun aikana pienet kovat esineet voivat vaurioittaa tyhjennyspumppua juuttuessaan siihen. 

 

Neljänneksi, pesun päätyttyä monet ihmiset unohtavat tarpeen tuulettaa pesukone . Tavaratilan luukun ja pesuainelokeron jättäminen kiinni luo suotuisat olosuhteet homeelle ja patogeenisille bakteereille kasvaa koneen sisällä.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten