KotiMielenkiintoinenÄlä kiirehdi heittämään pois vanhentunutta leipää: valmista terveellinen tinktuura

Älä kiirehdi heittämään pois vanhentunutta leipää: valmista terveellinen tinktuura

Monet meistä usein heittävät roskiin yli jääneen vanhentuneen leivän tietämättä sen lisäarvoa. Vanha leipä ei ole vain ruokajätettä, vaan myös todellinen luonnonlannoite, joka voi parantaa merkittävästi maaperän hedelmällisyyttä. 

 

Vanhasta leivästä valmistettu infuusio on ihanteellinen lannoite vihanneskasveillesi. Käytä sitä tomaattien, kurkkujen, kaalin, porkkanoiden, punajuurien, sipulien ja valkosipulien kasteluun. Laimenna infuusio vedellä suhteessa yhdestä kymmeneen viikoittaista kastelua varten ja yhdestä kahteenkymmeneen kasveja ruiskutettaessa kahden viikon välein.
Tämä luonnollinen lannoite ei vain nopeuttaa vihannesten kasvua ja kehitystä, vaan lisää myös niiden vastustuskykyä sairauksia ja tuholaisia ​​vastaan ​​sekä parantaa niiden makua. 
Sen sisältämät hiilihydraatit stimuloivat hyödyllisten mikro-organismien kehittymistä ja tarjoavat optimaaliset olosuhteet vihanneskasvien kasvulle. Älä missaa mahdollisuutta käyttää tätä saatavilla olevaa resurssia puutarha- ja vihannespuutarhanhoitoetuisiisi!

 

Valmista ensin infuusio vanhasta leivästä. Tätä varten tarvitset seuraavat ainesosat: 500 grammaa vanhentunutta tai vanhentunutta leipää, 10 litraa vettä, 2 ruokalusikallista sokeria ja 10 grammaa kuivahiivaa.

 

VAIHE 1 : Leikkaa leipä pieniksi paloiksi ja laita se suureen astiaan. Täytä vedellä, lisää sokeri ja hiiva, sekoita huolellisesti.

 

VAIHE 2 : peitä säiliö kannella tai puhtaalla liinalla ja anna hautua lämpimässä paikassa 6 päivää. Muista sekoittaa seosta säännöllisesti homeen muodostumisen estämiseksi.

 

VAIHE 3 : Siivilöi infuusio tietyn ajan kuluttua juustokankaan tai siivilän läpi erottaaksesi sen kiinteistä hiukkasista.

 

VAIHE 4 : Kaada valmis seos lasipulloihin tai muihin suljettuihin astioihin.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten