KotiMielenkiintoinenMitkä ovat 4 odottamatonta hyötyä bean-to-cup-kahvinkeittimistä?

Mitkä ovat 4 odottamatonta hyötyä bean-to-cup-kahvinkeittimistä?

Vaikka Ranska on kahvin kulutuksessa Euroopan 7. sijalla, yhä useammat kotitaloudet käyttävät kahvipapuja kahvinkeittimissään

Tässä syy, miksi tämä valinta on voittoisa kaikilla rintamilla.

Viime vuosina kapselikahvinkeittimet ovat menettäneet suosiotaan verrattuna niiden ensimmäiseen julkaisuun.

Vaikka ne ovat erittäin käteviä ja taloudellisesti edullisia, kapselit ovat kalliita ja eivät ole kovin ympäristöystävällisiä.

Kahvipapukoneet ovat nyt erittäin suosittuja ja yleisiä monissa kodeissa.

Haitat eivät ole merkittäviä verrattuna etuihin.

Etupiste nro 1: Kahvin valinta

Markkinoilla on saatavilla paljon erilaisia kahvipapuja ja jauhettua kahvia. Kahvipapujen valinta antaa sinulle mahdollisuuden valita maailman parhaista paahtimoista. Todelliset kahvin ystävät valitsevat laadukkaat pavut. Kahvikoneiden avulla voit nauttia luksuskahvista ”grand cru” erikoissivustoilta tai perinteisestä kahvista. Useimmat suuret merkit tarjoavat kahvipapuja.

Etupiste nro 2: Kahvin maku

Kahvimyllyn avulla jokainen perheenjäsen voi valita oman ”ainutlaatuisen kahvinsa”.

Säätämällä jauhatuksen karkeutta, veden ja kahvin määrää, jokainen voi valmistaa kahvinsa itse. Tämä ei ole mahdollista kapselikahvinkeittimellä tai suodatinkahvinkeittimellä. Jokaisen kupin ”personointi” on kiistaton etu.

Etupiste nro 3: Ympäristöystävällisyys

Suurin osa kahvikapseleista on nyt kierrätettäviä ja ne saastuttavat ympäristöä vähemmän kuin aiemmin.

Kapselit ovat kuitenkin ”jätettä”, joka on kierrätettävä tai hävitettävä. Ne ovat selvästi vähemmän ekologisia kuin kahvinporot, ainoa jäte, joka syntyy kahvimyllyn käytön yhteydessä. Lisäksi kahvinporot voidaan käyttää uudelleen lannoitteena, tulensytyttäjinä tai viemäreiden puhdistusaineina.

Etupiste nro 4: Taloudellisuus

Juot enemmän kahvia kuin käytit kapseleita, ja se on silti paljon halvempaa.

Keskihinta yhdelle kahvikupilliselle kahvipavuista on 10-20 senttiä verrattuna 20-30 senttiin kapselista. Alkuinvestoinnin kustannukset ovat korkeammat, mutta pitkällä aikavälillä säästät paljon rahaa.

Valmistat itsellesi noin kymmenen kupillista hyvää kahvia päivässä. Pavut jauhetaan välittömästi, joten kahvi on paljon parempaa kuin kapselien käyttö. Kahvin maku on täysin verraton, ja voit valita espresson, lyhyen tai pitkän kahvin illalla. Henkilökohtaisten mieltymysten mukaan voit säätää kahvin voimakkuutta ja veden lämpötilaa.

Kapselikoneella valinnanvaraa ei ole, mutta kahvimyllyllä: jokaisella on oma kahvinsa!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten