KotiPuutarhuriMiten vältät Kreetan vankilan? Pysy matalana. Se toimii paremmin kuin ansa eikä...

Miten vältät Kreetan vankilan? Pysy matalana. Se toimii paremmin kuin ansa eikä maksa mitään.

Ensi silmäyksellä myyrä vaikuttaa ystävälliseltä ja harmittomalta. Kutsumaton vieras tuhoaa puutarhamme. Joka vuosi monet ihmiset kamppailevat ruman kyhmyruusun kanssa. Miten myyrät poistetaan puutarhasta?

Väistä tämän konnan suloisia kasvoja. Myyrillä on vahvat, lapiomaiset käpälät, joissa on voimakkaat kynnet, jotka ovat taaksepäin kaarevat. Ne ovat sopeutuneet kaivamaan tunneleita maan alle. Eläin syö pieniä selkärankaisia, hyönteisten toukkia ja kastematoja. Se elää pinnan alla tehden pesän ruohosta ja sammaleesta. Se on hyvin aktiivinen ja ketterä, ja se luo jopa useiden kilometrien pituisia käytäviä. Sitä voi tavata puutarhoissa jopa joulukuussa, sillä se ei mene talvilepoon.

Miten myyrät poistetaan puutarhasta? Kotitekoinen karkotin auttaa

Myyrä kaivaa kasvien juuria ja muodostaa kumpuja nurmikon pinnalle. Puutarhurit yrittävät poistaa sen puutarhasta eri menetelmillä, mutta kaupasta ostetut valmisteet eivät aina toimi.

Sen sijaan, että tuhlaat rahaa muihin asioihin, tee jotain karkotetta itse. Pistä tanko metallipaaluun ja ripusta siihen pelti. Tölkki pitää tietynlaista ääntä, kun tuuli osuu tankoon. Värähtelyt kuuluvat maan alle ja säikyttävät myyriä pois. Eläin säikähtää ja juoksee karkuun, koska se on hyvin herkkä kuulolleen.

Helpoin tapa poistaa myyrä Räjäytä se puutarhassa, niin tuholainen ei palaa

Myyrät eivät pidä kasveista, joten niitä ei kannata istuttaa puutarhaan. Niiden haistaminen lannistaa sen käymään näillä alueilla. Kehäkukka, narsissi, valkosipuli, basilika, minttu, laventeli, sedum ja risiini kuuluvat tähän ryhmään. Turkiksen asettaminen ruohikolle on tunnettu tapa päästä eroon tunkeilijasta. Sisar koirat ja kissat Myyrä ei pidä hajusta Lounaan tai päivällisen jälkeen voit hävittää kalan tähteet ympäri puutarhaa, sillä se ei pidä kalan hajusta. Ne tulisi sijoittaa myyräkummun lähelle.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten