KotiReseptitKaikki hymyilevät huulille ihastuksesta: nopea ja herkullinen resepti ohuille pannukakuille teetä varten

Kaikki hymyilevät huulille ihastuksesta: nopea ja herkullinen resepti ohuille pannukakuille teetä varten

Pannukakut teetä varten ovat loistavia kaikkina päivinä – aamiaiseksi, lounaaksi ja päivälliseksi.Niitä voi syödä hillon tai lihan kanssa, tärkeintä on valmistaa ne herkullisen reseptin mukaan.Sen jakoi YouTube-kanava Marilesya Quick and Tasty.

Ainekset: 0,5 litraa maitoa, kolme isoa kananmunaa, 2 rkl.sokeria, 1/4 tl.suolaa, 1/4 tl.leivinjauhetta, 200 g jauhoja, 2-3 rkl.kasviöljyä.

Valmistusohje:.

Riko munat syvään kulhoon, lisää sokeri ja suola – sekoita vispilällä.Kaada seuraavaksi 100 millilitraa lämmitettyä maitoa, kaada jauhot ja leivinjauhe.Sitten sinun on sekoitettava ainekset homogeeniseksi massaksi ja kaada loput maidosta, lisää kasviöljy.Nestemäisen taikinan on annettava seistä 15 minuuttia.Pannukakut on paistettava, kunnes ne saavat kultaisen kuoren.

Kuva: YouTube-kanava Marilesya Quick and Tasty.

Aiemmin kokit jakoivat reseptin herkullisen haudutetun kaalin valmistukseen, jossa sinun täytyy lisätä yksinkertainen ainesosa.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten