KotiReseptitMiten pakastetut pannukakut pitäisi oikeasti kypsentää: ylläty vastauksesta

Miten pakastetut pannukakut pitäisi oikeasti kypsentää: ylläty vastauksesta

Pakastetut pannukakut ovat yksi suosituimmista puolivalmisteista venäläisten keskuudessa.Monet kuitenkin uskovat, että ainoa oikea tapa valmistaa välipala on paistaa se paistinpannulla.Todellisuudessa tämä ei kuitenkaan ole lainkaan paras tapa.

Tosiasia on, että monet kotiäidit paistavat puolivalmisteen kasviöljyssä.Kypsennyksen aikana pakastettu tuote alkaa sulaa ja vapauttaa kosteutta.Tämän seurauksena – öljy alkaa ’ampua’, saastuttaen kaiken ympärillä.Lisäksi kuumennetut pisarat polttavat myös ihoa.

Kuten portaali ’Yumkin’ toteaa, niin pakastetut pannukakut on parempi paistaa uunissa tai yksinkertaisesti lämmittää mikroaaltouunissa.Ensimmäisessä tapauksessa välipala saavuttaa valmiuden 180 asteessa 10-15 minuuttia, ja toisessa – tarpeeksi ja 4-5 minuuttia. Lopputuloksesta ei tule huonompi kuin puolivalmista paistettaessa.

Tällä välin on tullut tunnetuksi, miten tattari valmistetaan Ranskassa.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten